Vörös szőnyeg arckezelés


 

Fiatalít, ránctalanít, ragyogó arcot varázsol

 

 

Tedd próbára Te is a sugárzóan szép Eva Longoria módszerét: a Született feleségek sztárja minden rendezvény előtt színtiszta oxigénnel szépül. Eva szerint nincs ennél jobb és gyorsabb módja annak, hogy a vörös szőnyegen ragyogjon az arcbőre. És hogy lehet-e ezt még fokozni? IGEN! Az oxigénterápiához hozzáadtuk a hexapoláris rádiófrekvencia kollagénstimuláló hatását, megalkotva a ránctalanítás és vitalizálás tökéletes fúzióját: a Vörös szőnyeg kezelést.

 

Eva Longoria minden esemény előtt ezt a kezelést választja

 

Különleges alkalomra készülsz, ahol szeretnéd a legjobb formád hozni?  Javasoljuk, hogy lehetőség szerint 3 héttel az esemény előtt kezdj bele népszerű kezeléssorozatunkba, a "Vörös szőnyeg" ragyogást és üdeséget fokozó arckezelésbe!  A sztárok kedvenc kezeléseiből összeállított "Vörös szőnyeg" arckezelést 3 alkalmas kúraként ajánljuk igénybe venni, és a kezelések közt optimális esetben 1-1 hét szünetet fogunk tartani.

 

"Vörös szőnyeg" arckezelésünk két részből áll:

- rádiófrekvencia segítségével kisimulttá, teltté,

- oxigénnel és speciális orvoskozmetikai hatóanyagokkal pedig ragyogóvá varázsoljuk bőröd.

 

Ha esetleg már nem áll rendelkezésedre 3 hét, akkor se csüggedj! A kezelés eredménye akár már az első alkalom után is fantasztikusan látványos lesz! Az alábbiakban részletesen megtudhatod, hogyan.

 

 


Ráncfeltöltés helyett: rádiófrekvencia

 

A "Vörös szőnyeg" arckezelésünk egyik alappillére a rádiófrekvencia. A hexapoláris rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény: ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül.

 

Hogyan hat a rádiófrekvencia a bőrödre?    

A rádiófrekvenciás arckezelés során a bőrfelszín és a bőr mélyebb rétegei a rádiófrekvenciás energia hatására felmelegednek. Ezáltal a bőrben elindul a kollagén- és elasztintermelődés, azaz a ráncok belülről, természetes módon töltődnek fel. Az arcon található különböző bőrhibák, hegek nagymértékben javulnak. A kezelést hexapoláris (hatpólusú) rádiófrekvenciás fejjel végezzük, amely kategóriájában az elérhető legfejlettebb és legeredményesebb technológia. A kezelés nem jár fájdalommal, teljesen kockázat- és mellékhatásmentes, az eredmény hosszú ideig tart.

 

 

Lélegezzen a bőröd is oxigént!

 

A "Vörös szőnyeg" kezelés másik eleme egy olyan exkluzív, orvosi oxigénes terápia, melynek során orvoskozmetikai szérumokat mint hatóanyagokat magas nyomású oxigénnel juttatjuk be a bőr mélyebb rétegeibe, elősegítve ezzel a mimikai és öregedési ráncok kisimulását. A cél az, hogy a bőr azonnal teltebbé, feszesebbé váljon, és sokkal fiatalabbnak, élettel telibbnek hasson.


 

Hogyan hat az oxigén a bőrödre?

Az oxigén elengedhetetlen a létfenntartáshoz, élettel és energiával lát el minden élő sejtet. Ahogy öregszünk, természetes módon csökken a bőr oxigén- és energiaszintje, a szövet veszít rugalmasságából, így kialakulnak a ráncok. Tudtad például, hogy 25 éves kor után az emberi bőr oxigénmegkötő képessége akár a felére is csökkenhet? A lecsökkent oxigénszint következtében a bőr anyagcsere folyamatai lelassulnak, ezáltal a bőr fakóvá, sápadttá válik, ellenálló képessége csökken, öregedése gyorsul. Ahhoz, hogy ezt a folyamatot lassítsuk, illetve bőröd természetes és egészséges struktúrájának megtartása érdekében szükséges a rendszeres oxigén és egyéb hatóanyagok pótlása és bevitele.

 

Oxigénes arcfiatalítás

 

A 99%-os tisztaságú orvosi oxigén önmagában is sejtmegújító, frissítő hatással bír. Megköti a szabadgyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissít, fiatalít. A bőr visszanyeri eredeti hamvasságát, üde, élettel teli, pirospozsgás lesz. A bőrkép jelentősen javul, feltöltődnek a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, az arc látványosan fiatalodik. A magas nyomású oxigén emellett gyorsítja a sebgyógyulást, csökkenti a bőrpírt és a bőrszárazságot. Az oxigénnel együtt egy speciális szérumot is bejuttatunk a bőrbe, amely vitaminokat és aktív összetevőket tartalmaz. A hatóanyagok mélyebbre jutnak a bőrben az oxigén segítségével, így a kezelés belülről táplálja a bőrt ahelyett, hogy csupán a felszínen maradna, mint mondjuk egy átlagos hidratáló krém.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

 

Legelőször is a kezelendő területet letisztítjuk, és enyhe hámlasztást alkalmazunk speciális Nimue orvoskozmetikumok segítségével. Ezután a bőrt típusának és állapotának megfelelő krémmel kenjük be, majd a rádiófekvenciás kezelőfejet lassan mozgatva fokozatosan végigmegyünk a teljes kezelendő területen. A kezelés ezen része nagyon kellemes, teljesen fájdalommentes, csupán enyhe melegség érezhető a bőrön.

A rádiófrekvencia befogadóbbá teszi a bőrt a hatóanyagokra, így fokozni tudjuk az oxigénterápia jótékony hatásait.  A kezelés második felében az oxigént egy orvosi oxigéngenerátorból egy speciális pisztolyon keresztül fújjuk a bőrbe. A pisztolyba speciális hatóanyagokat töltünk, amelyek az oxigénnel együtt fejtik ki hatásukat.
A kezelés teljesen fájdalommentes, kellemes hűvös érzetet nyújt.

A teljes kezelés alkalmanként nagyjából 45 percet vesz igénybe.

 

 

Mikor és kinek ajánljuk a "Vörös szőnyeg" arckezelést?

 

Különleges alkalom előtt állsz, ahol fontos, hogy megjelenésed tökéletes legyen? Fáradtnak, nyúzottnak érzed az arcod? Zavarnak az apróbb ráncok, gyűrődések, amik éveket öregítenek a megjelenéseden? Szükséged volna egy gyors de hatékony kezelésre, aminek hatására akár már egy alkalom után kisimul és ragyogóvá válik az arcod? Eva Longoria bevált módszere a Te tetszésed is el fogja nyerni!

 

 

Ha szeretnéd bőröd fiatalságát megőrizni, vagy szeretnél megszabadulni az öregedés első jeleitől, próbáld ki a "Vörös szőnyeg" kezelésünket, nem fogsz csalódni! Ingyenes konzultációra a 06-1/231-6047-es telefonszámon tudsz bejelentkezni, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.