Gépeink


A világ legnagyobb és leginnovatívabb orvosiberendezései egy helyen

Az egyre szélesebb, de a megbízhatóság és hatékonyság tekintetében egyre komolyabb kétségeket ébresztő kínálatban a SolenneMed továbbra is csak a legnagyobb tapasztalattal bíró, legmagasabb minőségű és legbiztonságosabb márkákkal dolgozik.

Gépeink USA FDA (Food and Drug Administration) engedéllyel rendelkeznek, így biztosítva a leghatékonyabb és legbiztonságosabb kezeléseket.

 

Gyártóink:

 

Lutronic

Lutronic

A mintegy 20 éves múltra visszatekintő és 60 országban jelen lévő Lutronic jelentős szereplő az orvosesztétikai berendezések piacán. A folyamatosan fejlődő kínálatát az innovációba való beruházásnak köszönheti: az árbevétel 20%-át kutatás és fejlesztésre fordítják, és alkalmazottainak 30%-a ezen a területen dolgozik.

Lutronic gépeink:
- Action II
- Advantage

- enCurve
- Infini

 

 

Ulthera-Merz

Ulthera-Merz

A készüléket és magát az eljárást is kifejlesztő Ulthera-Merz egy dinamikusan fejlődő, globális orvosiberendezés-gyártó vállalat, amely úttörő szerepet játszik olyan platformrendszerek kifejlesztésében, amelyek terápiás céllal használják az ultrahangot. A cég a kezdetektől fogva kiemelve kezeli a kutatás-fejlesztés területét, készülékeire és eljárásaira mára tucatnál is több szabadalom érvényes.

Ulthera-Merz gépünk:
- Ultherapy

 

 

Syneron Candela

Syneron Candela

A Syneron Candela a világ legnagyobb orvosi testkontúr átalakító berendezés gyártója. A szépségipari piacon már évek óta a legsikeresebb alakformáló és cellulit kezelő berendezésként nyilvántartott VelaSmooth termékére alapozva fejlesztette ki az új VelaShape készüléket.

Syneron Candela gépünk:
-
VelaShape

 

 

Daesung Maref

Daesung Maref

A Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált.

Daesung Maref gépünk:
- Doctor Life

 

 

 

Biospace

BIOSPACE

A Biospace kifejlesztette és szabadalmaztatta a szegmentális testösszetétel mérés technológiáját.

Biospace gépünk:
- InBody 370

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.