Ullmann Mónika


„Önbizalmat kaptam tőle”

 

Ullmann Mónika nemcsak a színpadon, de a magánéletben is sokféle külsőt kipróbált: volt szőke, barna és vörös is, rövid és hosszú hajjal is kísérletezett, és ugyanez mondható el az öltözködéséről is.

 

Ullmann Mónika az Infinit választotta!

 

„Szerencsés vagyok, mert színésznőként változatos lehet a külsőm. Ez nemcsak azt jelenti, hogy miniszoknya vagy kosztüm van rajtam, hanem még korabeli ruhákat is felvehetek. A hétköznapokban viszont szeretem a laza, kényelmes ruhákat. A változatosságot megélem a színházban, ott úgyis megmondják, mit vegyek fel, nincs választás – nevet a színésznő. – Úgy gondolom, ha felveszek egy trikót és egy farmert, akkor engem látnak, az arcomat nézik, nem pedig azt, hogy mit viselek” – teszi hozzá.

 

A színésznő egyetlen dologgal nem mert soha kísérletezni, ezek pedig a szépészeti eszközök. Azt mondja, csak olyan kezelés mellett teszi le a voksát, aminek már látta a hatását.

 

„Engem több generáció ismer. Gyerekszínész voltam, még az is lehet, hogy sokaknak felrémlik az arcom egy-egy régi filmből.  Helyes kislány voltam, de kár lenne ahhoz ragaszkodni, pláne negyven fölött. Elfogadom a koromat – minek  is tagadnám, hiszen mindenki tudja – de azért az adottságaimból szeretem kihozni a maximumot. Mindig figyelem, mik a lehetőségek, mik a trendek, de drasztikus beavatkozástól idegenkedem. Hallottam az Infini kezelésről és döntöttem.”

 

A színművésznő először csak az interneten kutakodott az új módszerről, mert azt mondja, nagyon félt, hogy valami olyat próbál ki, ami esetleg megváltoztatja a mimikáját, vagy visszafordíthatatlan nyomot hagy az arcán. Azt mondja, nincs baja az idő múlásával, egyszerűen csak szeretné, ha majd 60-70 éves korában azt mondanák rá: „de szépen idősödött meg”. Ehhez viszont az arcbőrről már fiatalon el kell kezdeni gondoskodni.

 

 

Ullmann Mónika az Infinit választotta!


„Lehet, hogy furcsán hangzik amit mondok, de én szeretem az apró ráncaimat például a szemem környékén, mert tudom, hogy olyan boldog pillanatokban keletkeztek, amikor nagyon nevettem. De nem szeretném, ha nagyobbak és mélyebbek lennének, azt viszont szeretem, ha frissnek és kipihentnek tűnök akár egy hosszabb előadás után is. Jó érzés, ha az ember bókokat kap, vagy csak egyszerűen elégedett, amikor reggel tükörbe néz. Nekem ezt az önbizalomcsomagot adta meg az INFINI.”

 

 

A kezelésről bővebben itt olvashatsz.

Ingyenes konzultációra bejelentkezni telefonon a +36 1 231 6047-es számon, illetve az alábbi időpontkérő ablakban is egyszerűen tudsz!

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.