Dr. Life


Doctor Life, egy hullámhosszon az egészséggel

 

Dr. LifeA mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.
Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.Innovatív nyomásterápia nyirokmasszázzsal
A Dr. Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított,  légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat    helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok-  mind a vérkeringés élénkítésére.

 nyirokmasszazs.jpg

Digitális csúcstechnológia
A Dr. Life DL-1200L egy piacvezető termék, kezelőegységei 12 kamrásak, az eredmények maximalizálása érdekében. A láb és kar  kezelőegységeken  kívül létezik egy speciális, a lábfejtől a mell alatti területig terjedő teljes kompressziós ruha, mely egyedülálló kezelési lehetőségeket biztosít.
A DL-1200L berendezés nyolcféle gyári programmal rendelkezik, a  legváltozatosabb alkalmazásokhoz. A beépített programokon kívül  számtalan kézi beállításra van lehetőség.

Hullámmasszázs programok
A Dr. Life DL-1200L berendezésnél a légkamrák felfúvódási módját tekintve nyolcféle különböző kompressziós program áll rendelkezésre. Ezek egy része masszázs kompressziós (A, C, E), másik része szorító kompressziós (B, D, F) kezeléseket tesz lehetővé.

Speciális terápiás alkalmazásokra és az eredmények fokozására adnak lehetőséget a fordított kompressziót alkalmazó (G, H) programok, melyek felülről a lábfej irányába haladnak.

Kezelőegységek
Az egyes kamrák nyomása akár külön-külön is beállítható, mely lényeges, ha valamely testrészre például ízületi gyulladás okán alacsonyabb kompressziós értéket kívánunk beállítani.

A Dr. Life DL-1200L berendezés applikátorai teljesen különböznek a hagyományos készülékek kezelő egységeitől. A légkamrák itt „Z” alakban egymásra fedetten kerültek elhelyezésre. Az „overlapping” technológiának köszönhetően a felületi nyomásviszonyok a kezelési területen teljesen egyenletessé váltak, a kezelési eredmények fokozása érdekében.

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.