Horgas Eszter


Eszter igazi ízig-vérig nő, soha nem is tagadta, hogy élvezi, ha megdicsérik, vagy ha elkap egy-egy elismerő pillantást. Mint minden művésznő, ő is eleinte rosszul reagált az első ráncok megjelenésére.

 

„Nagyon megviselt és rossz volt látni az első ráncokat.” Természetesen egy fuvolaművész esetében szóba sem jöhet semmilyen drasztikus beavatkozás, felvarrás vagy botox, hiszen tilos minden olyan dolog, ami megakadályozza az arcizmok rendes működését.

 

„A lányaimmal mindent meg szoktam beszélni, természetesen ezt is. Éreztem, hogy tennem kell valamit, nem szeretném csendben tűrni, hogy megöregedjek. És a jó sorsom megint közbeszólt, mert egyszer csak felkerestek egy újpesti esztétikai központtól, hogy van-e kedvem kipróbálni az úgynevezett műtét nélküli arcplasztikát.”

 

Esztert is zavarta az első ráncok megjelenése, de drasztikus beavatkozás szóba sem jöhetett

Esztert is zavarták az első ráncok, de drasztikus beavatkozás szóba sem jöhetettAz Ultherapy és Infini kezelés kombinációja, amelyre Eszter rátalált, nagyon hatékony, ugyanakkor egyszerű elven működik. A bőr mélyére juttatott ultrahang újra beindítja a kollagéntermelést abban a bőrrétegben, amelyben a megereszkedésért felelős kollagénállomány található.

 

A változás csendes, de látványos, az ismerősök általában azt jegyzik meg, hogy a páciens mennyire kipihentnek, fiatalosnak tűnik. Nem véletlen tehát, hogy ezek a nem invazív kezelések ma már a legkedveltebbek Amerikában, és lassan itthon is.

 

 

Ingyenes konzultációra bejelentkezni telefonon a +36 1 231 6047-es számon, illetve az alábbi időpontkérő ablakban is egyszerűen tudsz!

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.