Nimue - a ragyogó bőr tudománya


 

Ismerd meg, milyen valójában a bőröd! 

 

A kozmetológiai szerek használatakor az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, hogy rosszul választunk. Nem igazán vagyunk tisztában a bőrünk tulajdonságaival, sem azzal, hogy mik okozzák az egyes bőrhibákat, és anélkül hozunk döntést, hogy ezeket feltárnánk, pont így okozva magunknak még több kellemetlenséget. A Nimue éppen ezzel a vakmerőséggel számol le, mégpedig úgy, hogy termékeit nem engedi szabad forgalomba, hanem csakis a saját maga által képzett szakemberekkel való konzultáció után, az ő felügyeletük alatt kezdhető el a kezelés. Lássuk, hogy mit is jelent ez!

  

Nimue

 

 

 

Nézz szembe a bőrproblémáddal!

 

Fel tudod sorolni, hogy milyen bőrtípusok léteznek? Erre a kérdésre valószínűleg azt a választ adod, hogy a normál, a száraz, a zsíros és az érzékeny. Igen ám, de hova sorolnád mondjuk a korai ráncosodással küzdő pácienst, vagy esetleg a hiperpigmentált bőrhibát? A kozmetológiában is szükség van a folyamatos fejlődésre, éppen ezért a tudósok új kategóriákat alkottak.

Magyarországon elsőként a SolenneMed Esztétikai Központ hozta el a pácienseinek a Nimue termékcsaládot. A kezelések követik a márka által kialakított osztályozási rendszert, vagyis négy új kategóriát teremtve ápolják az arcot. Hiszen másfajta táplálásra van szüksége a környezeti hatásokat szenvedett bőrnek, a hiperpigmentált bőrnek, a problémás kategóriába tartozónak, vagy éppen az érzékennyé váltnak, amely valamiért nagyon gyorsan reagál a külső hatásokra. Ez a négy kategória sokkal látványosabb eredményeket segít elérni, hiszen általuk koncentráltabban fókuszálhatunk a problémára.


Válasz a környezeti hatásokat szenvedett bőr kihívásaira

A Nimue finomabbá alakítja a vonalakat, fokozza az arc ragyogását, vitalitását. Csökkenti a folyamatos szárazság érzetét, általános javulásra bírja a bőr egészségét.

 

  

Válasz a hiperpigmentált bőr problémáira

A Nimue erre a célra kifejlesztett termékei kiegyenlítik az arcszínt, javítják a bőr minőségét, puhábbá teszik azt, és megakadályozzák az újabb pigmentfoltok kialakulását.

 

 

Válasz a problémás bőrre 

A problémás bőr esetében a Nimue szabályozza az arcbőr zsírosságát, csökkenti a bőrpírt és a gyulladást, illetve az arcon nagy eséllyel fellelhető baktériumok számát. Harcba száll az aknékkal, és hegesedés nélkül mond nekik búcsút.

 

  

Válasz az érzékeny bőrre

A Nimue kozmetikumokkal azonban sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz bőrünk, mely a kezelés után nem fog már érzékenyen reagálni a környezeti hatásokra.

 

 

 

20 év szakértelme mindegyik tégelyben

 

A dél-afrikai Nimue termékcsalád először 1994-ben mutatkozott be, a készítményeket akkor még kimondottan az egészségügyben való felhasználásra fejlesztették. Egy neves plasztikai sebész dolgozta ki az alapformulákat, azzal a céllal, hogy a Nimue-t a műtétek előtt és után alkalmazza a pácienseken a szebb bőrgyógyulás reményében. Az eredmények azonban felülmúltak minden várakozást, és a Nimue termékek meghódították a világot. Készítői pedig tovább képezték magukat, és a világ legjobb egyesült államokbéli, francia, svájci, spanyol és dél-afrikai laboratóriumaiban kutatták ki a leghatásosabb alapanyagokat. Tudósokkal és mikrobiológusokkal karöltve, nem átalános, hanem célirányos megoldásokat kerestek a bőrhibákra. A Nimue kozmetikumokban nincsen semmilyen titkos csodaszer vagy ismeretlen adalék. Sikerük a kiváló minőségű alapanyagoknak, illetve a biotechnológia, a kozmetológia és a bőrgyógyászat együttműködésének köszönhető.

 

 

Miben segít a Nimue?

 

Érezted már azt, hogy egyszerűen az idő győzedelmeskedett feletted? Hogy smink nélkül még a sarki boltba sincs kedved leugrani? Hogy egyszerűen nem érted, mikor történt mindaz, amit a tükörben látsz? Akkor neked találták ki a Nimue-t.

Nimue kozmetikumok forradalmi megoldást nyújtanak a bőr öregedése ellen. Nemcsak megfiatalítják az arcot, de ugyanakkor restaurálnak is, vagyis helyreállítják azokat a hibákat, amiket a nem megfelelő bőrápolás, a stressz, a környezeti hatások, vagy éppen a genetikai örökségünk okozott bőrödön. Sikerrel hatnak a már kialakult ráncokkal szemben is, kisimítják és feltöltik azokat. Emellett nagy dózisban tartalmaznak antioxidánsokat, melyekről köztudott, hogy lassítják az öregedési folyamatokat, illetve rugalmasabbá teszik az arcbőr alatt található hajszálerek falait. A negyedik és szintén nagyon fontos hatása a készítményeknek, hogy fényvédőként is funkcionálnak, így óvva meg bőrödet a káros sugaraktól.

 

 

 

Kinek ajánjuk a NIMUE orvos-kozmetikai kezeléseket és termékeket?

 

A kezelések követik a márka által kialakított osztályozási rendszert, vagyis négy új kategóriát teremtve ápolják az arcot. Hiszen másfajta táplálásra van szüksége a környezeti hatásokra érzékeny arcnak, a hiperpigmentált bőrnek, a problémás kategóriába tartozónak, vagy éppen az érzékenynek. Ez a négy kategória sokkal látványosabb eredményeket segít elérni, hiszen korábban a kozmetikában használt normál, száraz illetve zsíros, esetleg kevert bőrmeghatározás ma már nem elegendő. A Nimue osztályozási rendszere célirányosabban fókuszál a problémára, éppen ezért a következő pácienseknek ajánlják kimondottan a szakemberek:

 

  • akik diétáznak, sok kávét isznak, vagy szeretik a fűszeres ételeket
  • akik hajlamosak különféle bőrbetegségekre, mint például az ekcéma, vagy a pszoriázis
  • akik dohányoznak vagy fogyasztanak alkoholt
  • akik tartósan gyógyszert szednek
  • akik allergiások
  • akik kemoterápiás kezelés alatt állnak
  • akik stressznek vannak kitéve
  • akiknek már vannak kialakult ráncaik
  • akik szeretnék idejében megállítani az öregedési folyamatokat

 

Jelentkezz be most egy ingyenes konzultációra és légy az elsők között, akik már Magyarországon is élvezhetik a Nimue szaktudását. Nimue-okleveles szépségtanácsadóink segítenek összeállítani a Te személyre szabott Egészséges Bőr Programodat is!

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.