Fehér Anna


"Hölgyeim, a gravitáció ellen küzdenünk kell!"

 

Fehér Annáért a nyolcvanas évek óta rajong a nagyközönség. 1982 óta a József Attila Színház tagja, jelenléte a színpadon folyamatos. A színésznő keveset és ritkán beszél magáról, óvja magánéletét, de velünk megosztotta életfilozófiáját - fogadjátok szeretettel!

 

Fehér Anna színésznő a SolenneMedben

 

„Nagyon igyekszem, hogy megbecsüljem az életemet, nem csak akkor, amikor sikeres, hanem mindig. Én nagyon szeretek élni. Szeretem a szakmámat, ahogy az élet bánik velem. Boldog vagyok, hogy megadatott az a csoda, hogy van egy kisfiam. Persze az élet velem sem mindig bánik kesztyűs kézzel, de igyekszem mindig mindenre megoldást találni.”

 

A gyönyörű színésznő szépsége is a természetességében rejlik. Ahogy saját magával és testével bánik, az számára a világ legegyszerűbb dolga, eredendően ösztönösen cselekszik.

 

„Nagyon sok külső, kivülről jövő dolgot csinálhatunk magunkkal, de a legfontosabb, hogy milyenek vagyunk belül, hogyan tudunk önazonosak lenni. Ha mindig előre tudok lépni, vagy fel tudok állni valami nehézségből és megértem, hogy az miért történt velem, akkor az olyan sugárzást ad, amitől az ember a harmóniáját sokáig őrzi.”

 

Anna mindig ápolta szépnek tartott bőrét és mindig azokat a kozmetikai kezeléseket kedvelte, amelyek a természetességét és bőre egészséges működését erősítik. Ezért választotta az Infini kezelést, amely a bőrszövetben található kollagénállományt stimulálja, és nem csupán a bőröregedés tünetet kezeli, mint a feltöltő anyagok vagy a botox, hanem ténylegesen előidézi a szervezet természetes gyógyító reakciót.

 

Fehér Anna színésznő a SolenneMedben

 

„Fiatal lánykorom óta járok kozmetikushoz, szeretem az arcmasszázst és fontosnak tartom. Egy nagyon jó francia kozmetikai könyvben olvastam, hogy ’hölgyeim, a gravitáció ellen küzdenünk kell’. Azért próbáltam ki az Infinit, mert tudtam, hogy csak a saját bőrömet készteti munkára. Nagyon félteném az arcomat bármi olyan külső beavatkozástól, ami a mimikámat befolyásolná. A szakmám miatt elsősorban, de nem csak a szakmám miatt. Ez a kezelés viszont a bőrömet készteti megújulásra és munkára, nagyon kíváncsi voltam rá.”

 

Nézd meg a Fehér Annával készült exkluzív videónkat, kattints az alábbi képre!

 

Fehér Anna interjú

 

Anna módszere, az INFINI az orvos-esztétikai beavatkozások közül napjainkban a legnépszerűbb eljárás, amelynek segítségével megvalósítható a teljes 3D-s arcmegújítás. Az arannyal bevont, mindössze 200 µm vékony mikrotűk segítségével a rádiófrekvencia a bőr mélyebb rétegeiben (3-1,5 mm mélyen) stimulálja a kollagénállományt, ezáltal olyan problémákat kezel, mint a mélyebb és felületi ráncok, a zsíros, pattanásos bőr, illetve a pigmentált elváltozások.

 
Az INFINI bőrmegújító kezelésről részletesen itt tájékozódhatsz.

Aktuális kedvezményes ajánlatainkat az AKCIÓK menüpontban olvashatod.

Ingyenes bőrdiagnosztikai vizsgálatra és INFINI kezelésre a +36 1 321 6047-es telefonszámon, vagy az alábbi időpontkérő felületen keresztül tudsz jelentkezni.

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.