A SolenneMed Dr.Life méregtelenítő hullámmasszázs kezelés menete

 

A kezelések megkezdése előtt ingyenes állapotfelmérést és testösszetétel-analízist végzünk. Az eredmény alapján állítjuk össze az igényeidnek legmegfelelőbb kezelési javaslatot.

A kezelés során a végtagokat és a törzset kezeljük, alkalmanként 30 percig. A probléma mértékétől függően 10-12 kezelés javasolt, heti 2-3 alkalommal.  A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a végtagjaidra, illetve a testedre speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, ún. applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor számítógéppel precízen vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő.  Ez hihetetlenül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

 

 

Miben különbözik a SolenneMed Dr.Life méregtelenítő hullámmasszázs kezelés más nyomásterápiás kezelésektől?

 

A Dr. Life berendezés applikátorai teljesen különböznek a hagyományos készülékek kezelőegységeitől. A légkamrák itt „Z” alakban egymásra fedetten kerültek elhelyezésre. Az „overlapping” technológiának köszönhetően a felületi nyomásviszonyok a kezelési területen teljesen egyenletessé válnak a kezelési eredmények fokozása érdekében. Az egyes kamrák nyomása akár külön-külön is beállítható, mely lényeges, ha valamely testrészre - például ízületi gyulladás okán - alacsonyabb kompressziós értéket kívánunk beállítani.

 

 

Milyen esetekben nem javasoljuk igénybe venni a hullámmasszázs kezelést?

 

Terhesség, szoptatás, súlyos visszérbántalmak, fekély vagy egyéb nedvedző bőrbetegségek esetén nem javasoljuk igénybe venni a kezelést.

 

 

Milyen egyéb előnyei vannak a SolenneMed Dr.Life méregtelenítő hullámmasszázs kezeléseknek?

 

A felfúvódó kamrák által előidézett kellemes hullámmasszázs hatására a teljes nyirokkeringés, a vérkeringés és az izomzat mikro-cirkulációja egyaránt javul, feszültségei csökkennek. Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A megjavult anyagcsere-folyamatok és a hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürítéséhez, a vénás keringés megélénküléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához. A megélénkült mikrokeringés segítségével, az oxigénnel és tápanyagokkal együtt a vitaminok, ásványi anyagok és gyógyszerek hatóanyagai is gyorsabban el tudnak jutni a kezelendő területekre. A kezelés eredményes a pangó keringéssel járó állapotok és lábszárfekély esetén, valamint poszt-traumatikus esetekben (törés, amputáció), és a mélyvénás trombózis megelőzésében.

 

 

Életmódjavaslat a SolenneMed Dr.Life méregtelenítő hullámmasszázs kezelések alatt

 

frissesseg.jpgA kezelések időtartama alatt javasoljuk, hogy sószegény, rostokban és fehérjében gazdag étrendet állíts össze, valamint kerüld az alkoholfogyasztást, és naponta minimum 2-3 liter szénsavmentes ásványvizet, teát, cukormentes folyadékot igyál.

 

 

A SolenneMed Dr. Life méregtelenítő hullámmasszázs kezelés várható eredménye

 

A kezelések hatására a szervezetből kiürülnek a méreganyagok, fokozódik a nyirok- és vérkeringés, erősödik az immunrendszer, javul a bőr textúrája, csökken a narancsbőr, a végtagok karcsúbbak, formásak lesznek.

 

 

Miért a SolenneMed Dr. Life méregtelenítő hullámmasszázs kezeléseit vedd igénybe?

 

✓  Mert visszanyerheted fittséged, teljesítőképességed, miközben megszabadulsz a szervezeted terhelő méreganyagoktól és a stressztől.

✓  Mert „mellékhatásként” a lábaid karcsúbbak, formásabbak lesznek, és a bőröd is puhább, simább lesz, csökken a narancsbőröd. 

✓  Mert az ingyenes, teljes körű testanalízist és állapotfelmérést követően személyre szabott kezelési javaslatot kapsz, melyet személyesen Neked állítunk össze. 

✓  Mert nálunk nem csak kezeléseket kapsz, hanem segítséget ahhoz, hogy helyes irányba tereld életmódod és a célt, amit kitűztél sikeresen elérd. 

✓  Mert mi végig fogjuk a kezed, és ha elbizonytalanodsz, segítünk visszanyerni önbizalmad.

✓  Mert szakértő, az egészségügyben nagy tapasztalatot szerzett munkatársaink folyamatosan étrend- és életmód-tanácsadással is segítenek. 

✓  Mert a segítségünkkel látványos és hosszantartó eredményt érhetsz el, és elégedetten állhatsz a tükör elé.


Ha szeretnél minél előbb felszabadult és fitt lenni, hívj minket bizalommal a 06-1/231-6047-es telefonszámon még ma, és jelentkezz be egy ingyenes testösszetétel analízisre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!