BOM TRS


Hatpólusú rádiófrekvencia a feszes bőrért és csodálatos alakért
 

A BOM RF-Center egy nagy hatékonyságú rádiófrekvenciás berendezés, amely a legújabb hatpólusú technológiát alkalmazza. Kezelési lehetőségei a következők:

✓ alakformálás, méretcsökkentés,

✓ zsírbontás,

✓ cellulit- és striakezelés,

✓ bőrfeszesítés,

✓ arcfiatalítás,

✓ kollagénstimuláció.

A berendezés három különböző méretű kezelőfejjel rendelkezik a különböző test- és arcterületek kényelmes kezeléséhez. A kezelőfejek vörös és kék színű szuperintenzív LED fényforrásokkal lettek ellátva, a kezelési eredmények összeadódnak, szinergiahatás érvényesül. Az energia egyenletes eloszlásának és átfogó behatolási mélységének köszönhetően a kezelésérzet egyedülállóan kellemes.

Az újgenerációs BOM-Center berendezés a szépségterapeuták régi vágyát kelti életre a rádiófrekvenciás technológia legújabb kutatási eredményein alapuló hexapoláris (hatpólusú) rendszerével.

Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el az alakformálásban és az arcfiatalításban, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek
csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. Különlegességét tovább fokozza a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálása. Az eddig már külön is széles körben bizonyított két technológia összeadódó hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagymértékben fokozódik.

 


Működési elve
Zsírbontás rádiófrekvenciával

A rádiófrekvenciás kezelés során megfelelő frekvencia- és energiaparaméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. Hatására - a bőrfelszínen 40-42 °C mellett - a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.
A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.
Az elérhető eredmények szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy a rádiófrekvenciás energia bevitele milyen formában és milyen technikai színvonalon történik. A hexapoláris technológia jelenleg a legelterjedtebb és legeredményesebb rendszer, ami már bizonyította hatását. 

 

 


BOM-Center, újgenerációs RF technológia
 
Alakformálás és arcfiatalítás BOM rádiófrekvenciás berendezéssel

A berendezés hexapoláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, mely tulajdonképpen egy kétszeres tripoláris rendszer továbbfejlesztéséből származik, kihasználva a hat elektróda  kombinációinak minden technológiai előnyét. Az egymás melletti és az egymással szembeni pólusok távolságának különbözőségéből eredően az RF energia koncentráltsága, eloszlási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának. Nem feledkezhetünk meg egy fontos fejlesztésről: a rádiófrekvenciás kezelőfej vörös és kék színű szuperintenzív fényű LED fényforrásokkal lett ellátva. Ez a kölcsönös szinergiahatás nagymértékben hozzájárul a legjobb kezelési eredmények eléréséhez, sőt kellemes mentális hatáskomponensekkel egészíti azt ki.


A BOM-Center kezelési lehetőségei:


- Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás,
- Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése
- Bőrfeszesítés, bőrszépítés
- Arcfiatalítás, kollagén-rekonstrukció


Brilliáns technológia a legjobb hatás eléréséért

  • Nagyméretű kezelőfej: has, fenék, combok kezeléséhez
  • Közepes méretű kezelőfej: karok, toka, orca
  • Kisméretű kezelőfej: tagolt arcterületek, szemkörnyék, fejbőr

BOM rádiófrekvenciás berendezés alakformálásra, arcfiatalításra


A kezelőfejek optimális választási lehetőséget kínálnak a különböző testterületek kényelmes kezeléséhez. A kezelőfejek méretei egyúttal meghatározzák a behatolási mélység tartományát is. Azonban a berendezés tökéletesre hangolt számítógépe modulációs technológiával lehetőséget ad a behatolási mélység befolyásolására. A hatás kiteljesítése érdekében a kezelőfejek (a kisméretű kivételével) vörös és kék színű szuperintenzív fényű LED fényforrásokkal lettek ellátva.

A BOM-Center rendkívül felhasználóbarát, automatizált szoftvere által precízen és könnyen kezelhető. Nemcsak az esztétikai problémák tüneteire hat, hanem azok kiváltó okait is egyaránt kezeli. A kezelés nem invazív, teljesen biztonságos, az összes bőrszín és bőrtípus esetén alkalmazható. A kezelési folyamat egyszerű, a kezelési érzet egyedülállóan komfortos.

A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot.

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.