Nimue kezelések


Nimue professzionális kezelések

 

A Nimue Egészséges Bőr Program a bőr legegészségesebb állapotának elérését célozza problémaspecifikusan. A legoptimálisabb eredmény elérésének érdekében a Nimue egy három fázisú bőrápolási rendszert fejlesztett ki: otthoni alapozó ápolás; otthoni aktív felkészítő ápolás; professzionális kezelések.

 

Miért van szükség otthoni és szalonban végzett, professzionális ápolásra is?
Az otthoni ápolásban használt Nimue termékek egyrészt megalapozzák, másrészt fokozzák a professzionális kezelések hatékonyságát.
Ugyanakkor a professzionális kezelések jóval magasabb - csak kabinkezelés során alkalmazható - koncentrációban juttatják a hatóanyagokat a bőrbe, illetve az otthoni bőrápolás aktív összetevőinek beépülését is fokozzák. Így az otthoni és professzionális kezelések együttesen a bőr egészségének kimagasló javulását eredményezik.

 

Nimue 3 fázisú bőrápolási rendszer

 

 

Bio-Active Complex
 
 Aktív, de mégis gyengéd és biztonságos kezelés, mely bőrfiatalító és bőrmegújító hatással bír. Összehúzza a pórusokat, finomítja a bőr szerkezetét, rugalmasabbá, ragyogóbbá, élettel telivé válik az arcbőr. A kezelés javasolt környezeti károkat szenevedett és problémás bőrre heti egy alkalommal, míg hiperpigmentált bőr esetében kéthetente egy alkalommal.
A kezelés részletes leírása elérhető itt!

 

 

 

 

35% glikolsavas kezelés

A glikolsavval hatóidőtől függő mértékű felületi hámlasztást érhetünk el. Ezt a kezelést csak képzett szakember végezheti, így biztonságos, kontrollált és megbízható módon, fokozatosan távolíthatjuk el a felületi bőrsejteket, ezzel javítva a bőr szerkezetét és fokozva az aktív hatóanyagok bejutását a mélyebb rétegekbe.

A kezelés részletes leírása elérhető itt!

 

 

 

 

 

Nyári vitaminos kezelés

Nyári vitaminos kezelés frissítő és ellazító nyak- és dekoltázsmasszázzsal

Nyáron nemcsak a káros sugárzással kell bőrünknek megbirkóznia, de a magas hőmérséklettel is, ami vízveszteséghez és a bőr dehidratációjához vezethet. A kezelés fő célja, hogy ezt a veszteséget pótoljuk és a bőrt mélyen hidratáljuk. Az orvosi tisztaságú C-vitamin erős antioxidáns hatása révén semlegesíti a szabadgyököket, és segít karbantartani, védeni bőrünket a nyári időszakban. A hyaluronsavas géllel végzett masszázs pedig egyszerre fiatalít, mélyhidratál és feltölt.

A kezelés részletes leírása elérhető itt!

 

 

 

Őszi revitalizáló kezelés

Őszi revitalizáló kezelés

Őszi limitált kezeléssorozatunk célja, hogy revitalizáljuk, nyugtassuk és regeneráljuk a bőrt, hogy egészséges is maradjon. A vitalizálás folyamatában az orvoskozmetikai kezelések hatásos és gyors eredményeket mutatnak. Az őszi revitalizáló kezelésben előkerülnek az AHA-sav-tartalmú, nagyszerű bőrmegújító hatással bíró hatóanyagok (bioactive complex), a magas hialuronsav-tartalmú, vízmegkötő tulajdonságú termékek és hidratáló, pórusösszehúzó, nyugtató összetevők (alginátos maszk). Az eredmény pedig: hidratált, kivételesen puha, egyenletes bőr... RAGYOGÓ ARC!

A kezelés részletes leírása elérhető itt!

 

 

A kezelésekről érdeklődni, ingyenes bőrdiagnosztikai vizsgálatra jelentkezni a +36 1 231 6047-es telefonszámon, illetve az alábbi ablakban tudsz.

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.