Balázs Klári


 

 

Klári pontosan tudja, hogy egy nőnek a kora előrehaladtával is nagyon fontos, hogy elégedetten nézhessen tükörbe. Azért választotta a SolenneMed kezeléseit, mert itt a testét és az arcát is fiatalosan tudja tartani, elkerülve, hogy plasztikai sebészhez kelljen fordulnia. Klárinak legjobban az Alpha Led Oxy Spa és a VelaShape kezelések váltak be, mert a Spa kabinban jó pár kilótól meg lehet szabadulni rövid idő alatt, a VelaShape kezelések pedig gondoskodnak róla, hogy onnan is gyorsan leolvadjanak a makacs centik ahonnan eddig lehetetlen volt eltüntetni őket. Kedvence az organikus növényi őssejtes zafír arckezelés, amely évekkel tudja megfiatalítani az érett bőrt és varázslatos kényeztetést nyújt.

 

„Egy kedves ismerősöm ajánlotta a SolenneMed Esztétikai Központot, egy utazás előtt szerettem volna gyorsan formába hozni magam. El sem akartam hinni, hogy 3 hét alatt 1 mérettel kisebb ruhákat hordok és lötyögnek rajtam az eddig szűk nadrágjaim. Többféle módszert is kipróbáltam már, de biztosan állíthatom, hogy ennél jobb és hatékonyabb nem létezik. A bőröm pedig feszes és sima, így a nyaraláson bátran felvehettem a bikinimet is. Ilyen fantasztikus eredmények után biztos, hogy hosszú ideig leszek visszajáró a vendége az Esztétikai Központnak”.

 

Tekintsd meg képgalériánkat Klári kezeléseiről:

 

Klári a recepciónKlári Alpha LED Oxy Spa kezelés közbenKlári VelaShape kezelés közbenKlári nyirokmasszázs kezelés közbenKlári újra csúcsformában

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.