Áraink


 

Központunkban a kezeléseket minden esetben megelőzi egy ingyenes konzultáció, ahol szakképzett szépségtanácsadóink felmérik igényeidet, imertetik Veled kezeléseink és az alkalmazható és ajánlott technológiák lényegét, és segítenek Neked a számodra legmegfelelőbb eljárás kiválasztásában és minden kérdésedre válaszolnak. Emellett ismertetik újdonságainkat és speciális programjainkat, és a pontos árakat.

A személyes konzultáció során kiválasztott kezelés időpontjának előleg ellenében történő lefoglalása után kerülhet sor a terápiára. 

A kezelések utáni, 3-6 hónapra végzett kontrollvizsgálat szintén minden esetben ingyenes, de természetesen, ha a kezelés után bármikor bármi kérdésed felmerül, állunk rendelkezésedre.

 

Árainkról szóló tájékoztatóinkat az alábbi kezeléstípusokra kattintva tekintheted meg. Tekintettel azonban arra, hogy közponunkban számtalan esztétikai szolgáltatásból választhatsz, és ezeket minden esetben a személyes igényeidre szabjuk, a kezelések pontos és végleges áráról a konzultáción kaphatsz tájékoztatást.

 

ARCKEZELÉSEK

Ultherapy mikrofókuszált ultrahangos arclifting

Infini mikrotűs rádiófrekvenciás ránctalanítás

Vörös szőnyeg arckezelés

Nimue orvoskozmetikai kezelések

 

 

TESTKEZELÉSEK

enCurve végleges zsírbontás

VelaShape rádiófrekvenciás zsírbontás + narancsbőrkezelés

Dr. Life nyirokmasszázs

 

 

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS

Advantage pulzáló diódalézeres szőrtelenítés

 

INTIMKEZELÉSEK

Action II Petite Lady esztétikai nőgyógyászat és műtét nélküli inkontinenciakezelés

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.