Lakatos Márk - Én is szép vagyok 2.


2012. 10. 31. Én is szép vagyok 2.        5. adás - Anita

 

Anita a három terhessége után több mint 40 kilót hízott. A súlyfelesleget egy családi trauma miatt nagyon hamar leadta, de a hirtelen súlyvesztés miatt a bőre nagyon lóg a hasán, haskötény és striák alakultak ki. A csinos háromgyermekes anyukát a haskötény zavarja a legjobban, elmondása szerint, annyira, hogy fürdőruhában sohasem mutatkozik. A szakértőnk Anitának kombinált kezeléseket javasolt. A VelaShape kezelésekkel a haskötény és a bőr alatti zsír teljesen eltűnik, az aromaterápiás testtekercselésnek köszönhetően a striák elhalványulnak.

 

4 hét intenzív kezelések után az eredmény önmagáért beszél:

 

 

 

Anita alig ismert magára - video

 

 

2012. 11. 07. Én is szép vagyok 2.        6. adás - Ági

 

Áginak kamaszkorában, a rendszertelen menstruáció miatt az orvos fogamzásgátlót írt fel. Miután a gyógyszert abbahagyta, gyulladt aknék alakultak ki az arcán, amin gyógyszeres kezelés sem segített. Mindezen túl Ágit nagyon zavarta az erős szőrzete, ami fehér bőre miatt meglehetősen szembetűnő. Szakértőnk az aknékat orvosi villanófénnyel kezelte, illetve a kombinált lézeres szőrtelenítést javasoltuk neki. Az eredmény lélegzetállító lett már két kezelés után:

 

 

Ági bálványát is elbűvölte - video

 

 

2012. 11. 14. Én is szép vagyok 2.        7. adás - Éva

 

Évát az utóbbi időben nagyon sok szörnyűség érte: volt egy balesete, később egy betegség miatt kórházba került és a fiával sem éppen harmónikus a kapcsolata. A 41 éves asszony nincs jóban a tükörképével, emiatt nem szeret tükörbe nézni. Nem szereti az arcán található ráncokat és a hasát is túl nagynak találja. Szakértőnk Éva ráncait rádiófrekvenciával és egy különleges növényi őssejtes maszkkal kezelte, a hasán pedig VelaShape kezeléseket végeztünk. Az eredmény fantasztikus lett:

 

 

Évának még a szeme is csillog a gyönyörűségtől - video

 

 

2012. 11. 21. Én is szép vagyok 2.        8. adás - Mariann

 

 

Mariann élete szürke és unalmas. A tükörbe nézve egy egyszerű háziasszonyt lát, pedig ez régen nem így volt. Korábban szerette a testét, de most már nem. Nem tudja elfogadni azt a tényt, hogy a teste egy bizonyos kor után megváltozik. Legalább 10 kilótólkell megszabadulnia és a hasán is jelentős zsírlerakódás keletkezett. Szakértőnk ezért kombinált kezelést javasolt Mariannak. Az Alpha LED Oxy Spa kabint testsúlycsökkentésre és ultrahangos kezelést a hasi zsírpárnák eltüntetésére. Az eredmény bámulatos lett:

 

 

Mariann újra látja párja szemében a tüzet - video

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.