SolenneMed Esztétikai Központ


A leghatékonyabb orvosesztétikai kezelések műtét nélkül, szakértelemmel

 

A SolenneMed Esztétikai Központban műtét nélkül, a leghatékonyabb módszerekkel segítünk Neked visszanyerni önbizalmad, megőrizni fiatalságod és egészséged. Kiváló szakembereink és a csúcstechnológiát képviselő orvosesztétikai gépeink garantálják, hogy a legjobb kezeléseket és szakértő segítséget kapj. Komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legmodernebb, legbiztonságosabb gépparkkal rendelkezzünk, folyamatosan fejlesszünk és munkatársaink a legjobb képzésekben részesüljenek.

 

A SolenneMed Esztétikai Központ megalapításakor az a cél vezérelt bennünket, hogy komplex esztétikai kezelésportfolióval rendelkezzünk, és ne csupán egy-egy problémán tudjunk segíteni, hanem átfogó esztétikai programot nyújthassunk vendégeinknek. Gépparkunkat és szolgáltatásainkat is ezen koncepció mentén alakítottuk ki. A SolenneMed Esztétikai Központban nemcsak egyféle problémát tudunk kezelni, hanem teljes körű, koncepcionális megoldást tudunk Neked kínálni esztétikai problémádra.

 

Mindenki, aki hozzánk ellátogat, teljes körű, ingyenes állapotfelmérést kap. Ezt követően - attól függően, hogy milyen problémával fordulsz hozzánk - szakképzett, gyakorlott szépségtanácsadónőink egy hosszabb beszélgetés, konzultáció keretében felmérik a problémádat, életmódodat, majd javaslatot tesznek arra, hogy milyen kezeléseket érdemes és a leghatékonyabb igénybe venned. A teljes mértékben személyre szabott kezelési programot minden esetben csak ezen személyes konzultáció után lehet elkezdeni, ami érthető is, hiszen nincs két egyforma ember és nincs két egyforma probléma... Közös sikerünk, a rendkívül jó eredmények elérésének titka, hogy nálunk nem futószalagon, egyetlen módszert vagy gépet használva kezelünk, hanem egyedi problémádra fókuszálva találjuk meg a számodra leghatékonyabb megoldást.

 

Érvek, amelyek mellettünk szólnak:  

 

✓ Csak a legnagyobb orvosesztétikai gyártók gépeivel dolgozunk, melyekre a legszigorúbb hatóság, az amerikai FDA is megadta engedélyét. Ez számodra nemcsak a biztonság, de a hatékonyság garanciája is.

✓ Az ingyenes, teljes körű diagnosztikát, analízist és állapotfelmérést követően személyre szabott, egyedi kezelési javaslatot kapsz, melyet kizárólag Neked állítunk össze.

Nálunk nem csupán kezeléseket kapsz, hanem segítséget is ahhoz, hogy helyes irányba tereld életmódod, és a célt, amit kitűztél, sikeresen elérd. 

Mi végig fogjuk a kezed, és ha elbizonytalanodsz, segítünk visszanyerni önbizalmad.  

✓ Szakértő - az egészségügyben nagy tapasztalatot szerzett – munkatársaink folyamatosan bőrápolási és életmód tanácsadással segítenek.  

✓ Nálunk a jelenleg elérhető leghatékonyabb műtét nélküli esztétikai kezelésekben részesülhetsz, kedvező áron, gyönyörű környezetben.

Szolgáltatásainkat kedvező fizetési feltételekkel veheted igénybe.  

✓  Kezeléseink eredményére garanciát vállalunk.

✓ Segítségünkkel látványos és hosszan tartó eredményt érhetsz el, és elégedetten állhatsz a tükör elé.  

 

Ha fiatalos külsőt szeretnél, de nem szeretnél kés alá feküdni, ha szeretnéd arcod a legbiztonságosabb, de szuperhatékony kezelésekkel tartósan ragyogóvá varázsolni, ha meg akarsz szabadulni a zavaró narancsbőrtől, ha nagyobb önbizalomra van szükséged... - hívj minket bizalommal a +36 1 231 6047-es telefonszámon, és jelentkezz be egy ingyenes tkonzultációra, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Szeretettel várunk Nálunk!

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.