Nimue termékek


 

A Nimue termékek olyan újgenerációs, aktív bőrkezelést nyújtó orvos-kozmetikai termékek, melyek orvosi készítményekhez mérhető szintű hatással bírnak, magát a bőr szerkezetét és biológiai funkcióit befolyásolják, és szemmel láthatóan egészségesebb, optimálisan működő bőrt eredményeznek.

 

Mit jelent az orvos-kozmetikai termék?
A hagyományos kozmetikumok nem változtatják,  nem fiatalítják meg a bőrt, csak felületi kezelést biztosítanak vagy elfedik a problémát. Az orvos-kozmetikai termék ezzel szemben aktívan megújítja a bőrt, és így nem csak hatékonyan kezeli a bőrkárosodás tüneteit, de egészségesebbé is teszi a bőrt és annak szerkezetét.

 

Milyen bőrtípusokra ajánlott a Nimue?
A Nimue nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeit a legfrissebb tudományos kutatások alapján, folyamatosan fejlessze. A Nimue Egészséges Bőr Program otthoni és professzionális kezelési eljárásokat kínál környezeti károkat szenvedett, hiperpigmentált, problémás vagy átmenetileg érzékennyé vált bőrre. Termékei minden bőrtípuson alkalmazhatók és mindenki számára használhatók, de fontos, hogy a legmegfelelőbb bőrkezelési programot a Nimue bőrterapeuta egyedileg állítsa össze.

 

Alaptermékek

Alaptermékek
Bőrtípustól függetlenül használható termékek, melyek elősegítik, hogy a bőr elérje optimális állapotát a további speciális, adott bőrtípusra való termékek használatához. Az alaptermékek között tisztító, kondicionáló, hámlasztó, hidratáló nappali krém, valamint fényvédő található meg, melyek a Nimue Egészséges Bőr Program alappilléreinek számítanak otthoni ápolás tekintetében.     

- Cleansing Gel
- Conditioner
- Exfoliating Enzyme

- Nimue Day
- Sun-C SPF 40

- Sun-C Tinted SPF 40
- Sun-C SPF 50 Body Spray Sport
- Sun-C SPF 30 Body Spray Active
- After Sun Hydrator

 

 

 

 

Környezeti károsodást szenvedett bőr

Környezeti károsodást szenvedett bőr
A környezeti károsodást szenvedett bőr az idő előtti biológiai öregedés, vagy a fotoöregedés jeleit mutatja.Főként környezeti hatások miatt - mint a fénykárosodás - válik az arc egyenetlenné, és jelennek meg rajta ráncok. A Nimue termékek a bőr egészséges állapotát állítja vissza, így elérve, hogy az arc újra fiatalossá, feszessé és egyenletessé váljon.    

- Moisturiser Plus
- Multi Day Plus
- Multi Night Plus

- Stemplex Serum

 

 

 

 

 

Hiperpigmentált bőr termékek

Hiperpigmentált bőr
A hiperpigmentált bőrt az egyenetlen bőrszínről vagy a bőrön megjelenő sötétebb színű foltokról ismerhetjük fel. A hiperpigmentáció hátterében a melanin túltermelődése áll, ami általában ártalmatlan, mégis okozhatnak kellemetlenséget a főként arcon megjelenő foltok. A Nimue specifikus termékei olyan összetevőkkel rendelkeznek, melyek egyrészt gátolják a további foltok létrejöttét, illetve a már meglévőket is halványítja.   

- Day Fader
- Night Fader
- Maintenance Complex

- Night Fader Plus
- Melano Fade Mask
- Fade Treatment

 

 

 

 

Problémás bőr termékei

Problémás bőr
A gyulladt, pattanásos, túlzottan olajos bőr nem csak tinédzserkori probléma. A tág pórusokban könnyedén megülhet a bőrfelszínen levő felesleges olaj, az elhalt hámsejtek, illetve különböző baktériumok, amik együttesen felelősek a gyulladt pattanások kialakulásáért. A Nimue termékek megszüntetik a gyulladást, gyógyítják és nyugtatják a bőrt, valamint nagy hangsúlyt fektet a bőrhidratálására.
- Purifier
- Moisturiser Lite
- Corrective Serum
- Adult Spot Treatment


 

 

 

 

Érzékennyé vált bőr termékei
Érzékennyé vált bőr
A bőr érzékenysége az esetek többségében nem genetikai adottság, hanem különböző negatív hatások eredménye. A megváltozott egészségi állapot, stressz, környezeti hatások, mint a szennyeződések és UV sugárzás, mind szerepet játszhatnak a bőr elvékonyodásában, irritáció kialakulásában és a bőrpír vagy rozácea kialakulásában. A Nimue termékek visszaállítják a bőr egyensúlyát, ezzel megszüntetve az érzékenységet kiváltó okokat, így a tüneteket is.

- Cleansing Gel Lite
- Conditioner Lite
- Moisturiser Lite

- Reduct Derma Balm

 


 

 

Nimue boosterek

Boosterek
A Nimue 'booster' szérumai kiváló támogatói a napi bőrápolási rutinnak. A szérumok tökéletesen illeszkednek a bőr speciális igényeihez, és koncentrált aktív hatóanyagaikkal elősegítik a bőr kívánt állapotának gyors és látványos elérését.

- Alpha Lipoic Activator (antioxidáns szérum)
- Anti-ageing Eye Cream (szemkörnyékápoló az öregedés ellen)
- Corrective Serum (faggyútermelést szabályzó szérum)
- Eye Serum (szemkörnyékápoló szérum)
- Maintenance Complex (pigmentgátló szérum, használata konzultációhoz kötött!)
- Multi Rejuvenating Serum (bőrmegújító szérum, használata konzultációhoz kötött!)
- Super Hydrating Serum (azonnali hidratálást biztosító szérum)
- Stemplex Serum (ránctalanító szérum)
- Pre & Post Serum (kezelések hatékonyságát növelő szérum)
- Vita Boost (feltöltő, vitaminos szérum)

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.