Nimue arckezelés akció


SZÜRETELD BE AZ ELISMERÉSEKET! EZZEL A KEZELÉSSEL GARANTÁLTAN RAGYOGNI FOGSZ.

 

A nyarat követően egészséges, D-vitaminnal telített és kellemesen lebarnult a bőrünk, ebben az időszakban jobban odafigyelünk a folyadék-pótlásra is, több időt töltünk a tiszta levegőn, sejtjeink oxigénnel telítettek. Nem szabad azonban megfeledkeznünk a nyár környezeti károsodást kiváltó tényezőiről sem, az erős UV-sugárzás hatásait hosszú ideig megjegyzi a bőrünk. Ennek eredménye számos kellemetlen tünet formájában jelentkezhet:

 

- bőröregedés, ráncok elmélyülése,
- pigmentfoltok sötétebbé válása, bőrfelszín egyenetlenségének fokozódása,
- a melegben a baktériumok szaporodása felgyorsul, gyulladásos folyamatok alakulhatnak ki,
- szabadgyökök keletkeznek,
- növekedik a melanóma kockázata.

 

Őszi limitált kezeléssorozatunk célja, hogy revitalizáljuk, nyugtassuk és regeneráljuk a bőrt, hogy egészséges is maradjon. A vitalizálás folyamatában az orvoskozmetikai kezelések hatásos és gyors eredményeket mutatnak. Az őszi revitalizáló kezelésben előkerülnek az AHA-sav-tartalmú, nagyszerű bőrmegújító hatással bíró hatóanyagok (bioactive complex), a magas hialuronsav-tartalmú, vízmegkötő tulajdonságú termékek és hidratáló, pórusösszehúzó, nyugtató összetevők (alginátos maszk). Az eredmény pedig: hidratált, kivételesen puha, egyenletes bőr... RAGYOGÓ ARC!

 

 

A kezelésre most 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben 3 alkalmas bérletben vásárolod meg nálunk!

Ha a bérlet mellé Nimue Starter Kit otthoni kezdőcsomagot is vásárolsz, 15%-kal kedvezőbben veheted igénybe a 3 kezelést!

 

Őszi revitalizáló Nimue kezeléssorozat

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.