Ultherapy arclifting


 Negyedik éve Beauty Choice díjas az Ultherapy!!!

Az Ultherapy 2017-ben is az amerikai Beauty Choice díj nyertese! A New Beauty magazin az élvonalbeli kozmetikai fejlesztések és leghatékonyabb szépségipari technológiák hiteles és egyben a legnagyobb médiuma 2005 óta. A magazin évente kiosztásra kerülő Beauty Choice díját az Ultherapy a műtét nélküli feszesítés kategóriában egymás után immár negyedik alkalommal nyerte meg idén!

 

 

Szeretnéd tudni, mi az a kezelés, amiért sorban állnak a sztárok az Egyesült Államokban?

Szeretnéd tudni, miért elégedett a páciensek 95%-a? Olvass tovább!

 

30 éves kor felett a bőröd fokozatosan veszít a kollagén-, elasztin- és víztartalmából, és egyre nehezebben tud ellenállni a gravitációnak. Kezdetben csak azt veszed észre, hogy a szemhéjad kicsit lejjebb csúszott, és nem olyan üde a tekinteted, mint korábban. Majd szépen lassan az állad vonala is kezdi elveszíteni a tónusát. A folyamat kinél előbb, kinél korábban kezdődik, de 40-45 éves kor körül már jól látható jelei vannak a bőr megereszkedésének.

 

Sokaknak fontos a fiatalos megjelenés és az öregedési folyamatok lassítása. Akik nem ódzkodnak felvágatni az arcukat, nem félnek a szövődményektől és van idejük heteket lábadozással tölteni, ilyenkor plasztikai sebészhez fordulnak. A sebész kimetszi a felesleges bőrt és felvarrja az arcot.

Mindazok számára, akik ódzkodnak a sebészeti eljárásoktól, ma már egy gyors, páciensbarát, és semmilyen külső sérüléssel nem járó eljárás is rendelkezésre áll. Ez az ULTHERAPY, amely 2013 ősze óta elérhető a SolenneMed Esztétikai Központban. Az ULTHERAPY egy teljesen egyedülálló berendezés, amely a mikrofókuszált ultrahang erejével képes a szervezet saját öngyógyító folyamatait beindítani, így látványos eredményt tud elérni sérülés és fájdalom nélkül, egyetlen kezeléssel.

Az Ultherapy jelenleg a 2. legnépszerűbb beavatkozás az Egyesült Államokban a mellnagyobbítás után, és a páciensek 95%-a elégedett az eredményével!

 

 

 

 

 

Az ULTHERAPY nemcsak a megereszkedett bőrt "teszi helyre", hanem a kollagénképződést is beindítja, hogy az eredmény hosszan tartó legyen. A mikrofókuszált ultrahang a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva, tűhegynyi pontossággal azon a területen fejti ki a hatását, ahol arra szükség van.

 

 

Nincs többé vágás, nincs többé fájdalom, nincs többé lábadozás, csak gyönyörű, természetesen fiatalos arc!

  

Esztétikai Központunk elsőként vezette be az Ultherapy eljárást Magyarországon. Az elmúlt években több mint 2500 Ultherapy kezelést végeztünk. Vezető szakértőnk a Merz-Ulthera európai és közel-keleti képviselője és klinikai trénere, központunk nemzetközi Ultherapy referenciaklinika is.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox után Magyarország elismert előadóművészei és színészei közül is többen az Ultherapy kezelést választották, a és Központunkban vették igénybe. Kattints a képre a képgalériáért:

 

Vándor Éva színésznő Ultherapy kezeléseUdvaros Dorottya színésznő Ultherapy kezeléseSzikora Róbert énekes Ultherapy kezelése

 

 

Kiknek ajánljuk az Ultherapy kezelést:

 

  • akik nem szeretnének kés alá feküdni,
  • fiataloknak és idősebbeknek egyaránt,
  • akik szeretnék megelőzni hogy, a bőrük megereszkedjen,
  • akik természetes módon akarnak fiatalabbnak tűnni,
  • akik nem akarják, hogy "ordítson" róluk, hogy beavatkozást végeztek rajtuk,
  • akiknek nincs idejük otthon maradni a gyógyulás idejére,
  • akiknek csak kevés idejük van, hogy beavatkozást végezzenek rajtuk,
  • akik nem akarnak semmilyen látható sérülést.

 

 

Te sem fekszel szívesen kés alá? Akkor ne habozz és jelentkezz be egy ingyenes vizsgálatra.

 

 Aktuális Ultherapy akciónkat itt találod

 


 

 

Az Ultherapy az amerikai Ulthera cég fejlesztése, amely jelenleg az egyetlen olyan készülék a világon, amelyel megkapta a legszigorúbb hatóság, az amerikai FDA minősítő tanúsítványát, ami azt jelenti, hogy hatékonysága pontos klinikai mérésekkel, orvosilag igazolt, és megfelelően biztonságos. Számos klinikai tanulmány és évek kutatómunkája bizonyítja, hogy az eljárás rendkívül hatékony, így nem véletlenül az egyik legnépszerűbb eljárás az Egyesült Államokban.

A készülék nem a diagnosztikában és nem is a kozmetikai eljárásokban használt erősségű ultrahangot használja. A belgyógyászatban már használt fókuszált akkusztikus energia fantasztikus eredményekre képes. Ezzel zúzzák szét például a vesekövet is úgy, hogy sem a bőrfelszín, sem a környező sejtek, szövetek nem sérülnek, csak a vesekő. Tehát az ultrahang-energia egyetlen pontra fókuszálva fejti ki a hatását.

Ezt a tulajdonságot fejlesztette tovább és szabadalmaztatta az Ulthera. Így született meg az Ultherapy készülék, amely egyben a beavatkozás neve is, teljesen új kategóriát teremtve az esztétikai eljárások között. Az Ultherapy egy olyan műtét nélküli beavatkozás, amely sem a lézeres sem a rádiófrekvenciával végzett kezelésekhez nem hasonlítható.

 

 

Az Ultherapy kezelés menete

A kezelést megelőzően konzultációt tartunk. A konzultáció keretén belül részletesen megvizsgáljuk a problémádat, átbeszéljük az elvárásaidat, és a várható eredményt.

 

Kezelhető területek:

- alsó-felső szemhéj,

- homlok,

- áll,

- orca,

- nyak,

- dekoltázs,

- teljes arc.

A kezelés alkalmanként általában 1-2 órát vesz igénybe, a kezelendő terület nagyságától függően. Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

 

A kezelés előtt az arcot letisztítjuk, majd a kezelendő területet bejelöljük és speciális ultrahangzselével bekenjük. A bőrt mindig több mélységben kezeljük: egyszer 4,5 mm mélyen (itt találkozik a bőr az izommal), egyszer 3 mm, egyszer pedig 1,5 mm mélyen. Ehhez speciális fejet használunk. A fókuszált energia, tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek, ami kollagénképződést indít be. A mikrofókuszált ultrahang az optimális 65-68 °C-ra melegíti fel a mélyben a szövetet. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és "felemelkedik a helyére".

A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik. Ezt követően a kollagén újraépülése miatt átmenetileg enyhe húzódást lehet érzékelni. Az Ultherapy kezelést akár ebédidőben is el lehet végezni, utána nyugodtan folytatható a napi tevékenység: utókezelést nem igényel, sminkelni, a szokásos megfelelő napvédelem mellett napozni lehet.

 


Mennyi idő múlva látszik az Ultherapy kezelés hatása?

A kezelést követően azonnal érzékelhető a bőr tömörsége, "emelkedése", a végleges eredmény azonban a kollagénrekonstrukció miatt 3-6 hónap alatt alakul ki. Ezalatt az időszak alatt a megereszkedett bőr visszakerül a helyére, a bőrfelszín rugalmas és tömör lesz.

 

Hány Ultherapy kezelésre van szükség?

A páciensek 90%-ánál egyetlen egy kezeléssel fantasztikus eredményt lehet elérni. Nagyon ritkán van szükség ismétlő kezelésre.

 

Milyan gyakran kell elvégezni a beavatkozást és mennyi ideig tart a hatása?

Életkortól és a bőr állapotától függően a kezelés hatása évekig tarthat, és újabb kezelés 2-3 év múlva válhat csak szükségessé. Megfelelő életmóddal az Ulterapy kezelés hatása azonban még ennél is hosszabb lehet.

A beavatkozást megelőzés céljából is igénybe lehet venni: ebben az esetben plusz kollagént "teszünk a bankba", mielőtt fogyni kezdene.

A teljesen biztonságos kezelésnek semmilyen mellékhatása nincs.

 

Milyen évszakban lehet igénybe venni az Ultherapy kezelést?

Mivel a beavatkozás nem optikai energiával történik, a kezelést nyugodtan igénybe lehet venni nyáron is, sötétebb bőrtipus vagy lebarnult bőr esetén is.

 

Lehet-e az Ultherapy kezelést más kezelésekkel kombinálva igénybe venni?

Az Ultherapy gond nélkül kombinálható egyéb esztétikai kezelésekkel, lézeres, rádiófrekvenciás és különböző feltöltő kezelésekkel is.

 

Milyen életkorban lehet elkezdeni az Ultherapy kezeléseket?

A beavatkozást felnőtt korban bármikor el lehet végezni. A húszas évek végén, harmincas évek elején megelőzési céllal érdemes igénybe venni, később helyreállítási céllal. A kezelést férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik.

 

Miben különbözik az Ultherapy kezelés és a sebészeti beavatkozás?

A plasztikai műtét során az arc bőrén több helyen bemetszést ejtenek, és a felesleges bőrt eltávolítják. Ez a beavatkozás általában altatásban történik és rendkívül fájdalmas. Hetekig kell utána otthon maradni, ráadásul szövödmény, komplikáció is kialakulhat.

Az Ultherapy beavatkozás során egyszerre két pozitív változás is történik. Nemcsak a megereszkedett bőr "kerül helyre", hanem nagyobb mennyiségű kollagén is képződik, aminek hatására a bőr visszanyeri tömörségét és fiatalosságát. Mindezen felül, mivel ultrahang-energiával működik, semmilyen külsérelmi nyoma nincs a beavatkozásnak. Nem kell hosszabb időt otthon tölteni, nincs szövődmény, nincs semmilyen kockázati tényező.

Sokan szeretnének fiatalos vonásokat, vagy visszakapni arcuk körvonalát, azonban félnek a sebészeti beavatkozástól. A plasztikai műtét során nem tudni, milyen eredmény várható, sokszor a páciensről "ordít", hogy beavatkozást végeztek rajta. Ezt nem szívesen vállalja fel mindenki.

Az Ultherapy kezeléssel természetes eredményt tudunk elérni - kockázat nélkül.

 

Miben különbözik az Ultherapy kezelés és a lézeres vagy rádiófrekvenciás kezelések?

A lézeres kezelés során ugyan irányítottan lehet a bőrbe juttatni az energiát, de 1,5 mm-nél mélyebben nem jut be a lézersugár a bőrbe. Mivel optikai energiáról van szó, sötét bőr esetén és napsütéses időszakban nem lehet igénybe venni a kezelést. Ezen kívül kisebb beavatkozások esetén is gyógyulási és felépülési idővel kell számolni.

A rádiófrekvenciával végzett beavatkozások hatása általában rövid távú, mivel az energiát nem lehet fókuszáltan a bőrbe juttatni, valamint az 3 mm-nél nem hatol mélyebbre a bőrben. A kezelések során maximum 45-50 °C-ra lehet felmelegíteni a bőrt, ami nem elég a tartós és elegendő mennyiségű kollagén képződéséhez.

Az Ultherapy jelenleg az egyetlen olyan eljárás, ami az idősödő bőr egyik legnagyobb problémájára, a bőr megereszkedésére nyújt hatékony és biztonságos megoldást. A mikrofókuszált ultrahang precízen, a megfelelő mélységben (4,5 mm, 3 mm és 1,5 mm), tűhegynyi pontossággal célozza meg azt a pontot, ahol a kollagénrekonstrukciót be kell indítani. A szövetet az optimális hőmérsékletre, 65-68 °C-ra melegíti fel, aminek hatására elindul a kollagénképződés.

 

Miért az Ultherapy kezelést válaszd plasztikai beavatkozás helyett?

- mert műtét és szövődmények nélkül, természetes sejtmegújító folyamat beindításával látványos eredményt lehet elérni,

- mert a kezelés után nem kell hetekig otthon maradni,

- mert a beavatkozás rövid ideig tart és csak minimális fájdalommal jár (egyéni érzékenységtől függően természetesen mód van fájdalomcsillapításra is),

- mert nemcsak a bőr megereszkedésére nyújt megoldást, hanem a fiatalító folyamatokat is beindítja,

- mert bármilyen évszakban, bármilyen bőrtípuson elvégezhető a kezelés, és nem kell lemondanod a napozásról és a nyaralásról.


Ha Te is szeretnél fiatalos vonásokat, de nem szeretnél sebészeti beavatkozást, jelentkezz be egy ingyenes konzultációra az alábbi űrlapon, vagy hívd a +36 1 231 6047-es számot!

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.