Lutronic INFINI


Fordítsa vissza az időt 3D-s bőrmegújítással!

 

A LUTRONIC INFINI ideális megoldás célzott és erőteljes koagulációs zónák létrehozásához, idősödő, lógó, ráncos, nagy laxitású, vagy akár pigmentált bőr kezelésére. A kezelés mélységének és energiájának teljes körű kontrollja lehetőséget biztosít a kezelendő területen való többszöri áthaladásra, ezáltal a kezelés teljes mértékben a páciensre szabható, függetlenül a bőr típusától, illetve a napbarnítottság mértékétől. Ennek köszönhetően egész éven át eredményesen alkalmazható eljárás.

 

Infini gép

EGYEDI TECHNOLÓGIA, CSODÁS EREDMÉNYEK

A már bizonyított és hatásos Infini fokozott ránctalanításra képes az energia 3  dimenzióban történő bejuttatásának köszönhetően, mely újrastruktúrálja a kezelt szövetet. A szigetelt, arany bevonatú mikrotűkkel bejuttatott RF-energia precíz és kontrollálható, frakcionált koagulációs zónákat hoz létre a bőr meghatározott rétegében. Az állítható mélység lehetővé teszi a kényes területek személyre szabott és megismételhető kezelését. Az Infini hatásosan csökkenti a gyulladás következtében létrejövő hiperpigmentáció kockázatát sötétebb bőrűek esetén.

 
 
 
 
 

 

 

 

INNOVATÍV COMFORT FLOWTM TECHNOLÓGIA

Az Infini szabadalmaztatott ComfortFlow™ technológiája maximalizálja a komfortérzetet és elégedettséget. A beépített ComfortFlow™ technológia egyenletes penetrációt biztosít az egymást követő tűsorok bőrbe hatolásával, ezáltal minimalizálódik a diszkomfort érzet. A felépülési idő gyors és fájdalommentes. A behatolási mélység szabályozása még a kényes területek többszöri kezelését is lehetővé teszi.

 

Mikrotűk

 

KÉTCSATORNÁS SFRTM

Az egyedülálló kétcsatornás SFR fej nem invazív módon, egymással szinergizmusban juttatja a bőr felsőbb rétegeibe az energiát, mellyel ragyogó és szabályozott ránctalanítást ér el.

 

 

Infini fej

 

BIZONYÍTOTT KLINIKAI HATÁS

Az Infini hatása klinikailag bizonyított, klinikai tanulmányokkal alátámasztott technológia. A beállított mélységtől függetlenül egyenletes koagulációs zónákat fog létrehozni, így az eredmény kiszámíthatóvá válik és jobb eredményt tesz lehetővé.
 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.