Görög Zita


"A bőrömnek nincs szüksége más külső beavatkozásra!"

 

Az INFINI sikerének titka, hogy nem csupán a tüneteket kezeli, mint a feltöltő anyagok, hanem a ráncosodás és a bőrproblémák okát szünteti meg. Hatékony megoldást nyújt a halvány és mély ráncok kezelésére, valamint az egyéb bőrproblémák, hegek, tág pórusok ellen. Olvasd el a gyönyörű modell-műsorvezető, Görög Zita tapasztalatait az INFINI-ről!

 

Görög Zita arcbőrét az INFINI tette helyre

 

“Úgy egy éve próbáltam ki az INFINI kezelést, ami gyakorlatilag kicserélte a bőrömet. Előtte évekig szenvedtem a problémás arcbőröm miatt, amin csak rontott a sok smink, amit a fotózásokon viselnem kellett. Érzékeny és allergiás volt mindenre, de ha meg kellett jelenni, akkor muszáj voltam sminket használni, főleg, hogy elfedjem ezeket a foltokat. A bőrgyógyász tanácstalan volt, az utolsó reményem az lehetett, hogy talán egy hormonkezelés segít majd, de nagyon tartottam tőle. És akkor jött a megoldás, véletlenül került az utamba az INFINI, és – mivel már túl voltam sok reményteli próbálkozáson, ezért nem túl sokban bízva – belevágtam. A bőrömnek nincs szüksége más külső beavatkozásra. Eddig sem voltam a plasztikázás híve, és az biztos, hogy maradok is az INFINI-nél. A természetesség nekem nagyon fontos, és majd egyszer, ha eljön az idő, akkor szeretnék méltósággal megöregedni.”

 

A rádiófrekvencia a mikrotűk segítségével precízen a megfelelő mélységbe jut, és tűhegynyi pontossággal célozza meg azt a réteget, ahol a kollagénképződést be kell indítani. Az INFINI verhetetlen a ránctalanításban és a különböző bőrproblémák kezelésében!

  

“Három kezelésem volt, de már az első után látszott, hogy valami elkezdődött a bőrömben. Néhány hét alatt eltűntek a piros foltok és a pattanások, és az már csak egy kellemes 'mellékhatás' volt, hogy csökkentek a ráncaim a szemem alatt. Olyan volt, mintha kicserélték volna a bőrömet. Ez most egy kicsit furcsán hangozhat, mert a legtöbben azt hiszik, hogy nekem biztosan nincsenek kétségeim magammal szemben, de sokszor nagyon bántott ez a bőrprobléma. Ma már csak egy rossz emlék, és szó szerint jól érzem magam a bőrömben. Plasztikai beavatkozásom soha nem volt.”

 

Görög Zita arcbőrét az INFINI tette helyre

 

“Tudjátok, a legfontosabb, hogy az ember jóban legyen önmagával, és ez akármilyen közhely is, de igaz. Ha valamit nem tudsz megszokni, elfogadni, akkor változtatni kell rajta. Egy cipő csodákra képes, a ruhákkal izgalmas játszani, trükközni, de az ember arca mindig szem előtt van, azt nem lehet elrejteni. Nekem óriási gátlásaim szűntek meg azzal, hogy belevágtam az INFINI kezelésbe” – vallja a műsorvezető.

 

Ingyenes konzultációs lehetőség! Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatalos, hibátlan a bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat az alábbi Időpontkérés ablakban, és hamarosan visszahívunk, hogy részletesen egyeztesünk a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.