Az InBody 370 multifrekvenciás precíziós testösszetétel-analizáló készülék a bioimpendancia elvén működik. Alapvető információt szolgáltat az egészséggel és elhízással kapcsolatos diagnózis felállításához. A testet 5 szegmensre bontja: 4 végtagra és a törzsre. Nem alkalmaz becslést a pontatlanság ellensúlyozására, hanem valódi mérési adatokat garantál.
 

Miben segít a SolenneMed testösszetétel analízis?

A testösszetétel-analízis a testet alkotó legfőbb összetevőket vizsgálja és tájékoztatást nyújt tested aktuális állapotáról. Segítségével tudatosan javíthatsz életmódodon, de nagyon hasznos azért is, mert figyelmeztet a különböző betegségekre hajlamosító tényezőkre.

  

Miért nem elég a testtömeg-indexet (BMI) meghatározni?

 

TestanalízisA BMI-t a kinézet határozza meg, a testsúly és magasság egymáshoz viszonyított arányát figyelembe véve. Az ideális BMI azonban még nem jelenti azt, hogy a testedet alkotó összetevők is egyensúlyban vannak.

Az emberi test négy alkotórészből áll: víz, fehérje, ásványi anyagok és zsír. Ha ez a négy alkotórész a megfelelő arányban van a szervezetedben, akkor mondható el, hogy a testsúlyod és az alkatod is ideális.

 

A test alakját a zsírmentes tömeg határozza meg. Tested akkor lesz vonzó és formás, ha a zsírmentes testtömeg és a testzsír a megfelelő arányban van. Ez az egészséges testösszetétel, a jó kinézet és fittség alapja.

Ha az összetevők kiegyensúlyozott aránya a szervezetben megváltozik, különböző betegségek alakulhatnak ki: elhízás, alultápláltság, vitamin- és ásványi anyag hiány, csontritkulás, ödéma.

 

Milyen adatokkal szolgál még a SolenneMed testösszetétel analízis?

 

Testösszetétel-elemzés az alapvető InBody 370 mérési eredményekről

Ez a táblázat megbízható testösszetétel elemzést tesz lehetővé, standard referenciaértékek feltüntetésével, melyek segítségével könnyen megítélhető tested jelenlegi állapota.

 

Izom-zsír arány, mely megmutatja a testösszetétel egyensúlyát

Segít abban, hogy testsúlyod mellett megismerhesd a tested összetételét, így láthatod, hogy mi áll esetleges problémád hátterében. Az izom-zsír arány utal arra, hogy testösszetételed egyensúlyban van-e.

 

Tápláltsági állapot, hogy feltárja a rejtett elhízást

Az InBody370 számos lehetőséget kínál arra, hogy megállapítsuk tápláltsági állapotodat. A BMI (testtömeg-index) jól ismert mutatója az elhízásnak, de használatának számos korlátja van. A PBF (testzsír százalék) jóval megbízhatóbb módszer az elhízás igazolására, mert figyelembe veszi a test zsírtartalmát is. A WHR (derék-csípő arány) elsősorban a hasi elhízás kimutatására szolgál.

 

Általános értékelés, mely egyértelműen megmutatja, ha a kapott eredmény kóros tartományba esik

Az értékelő táblázat egyszerűen, színek segítségével mutatja be egészségi állapotodat. Ha a pipa a kék területen van, akkor a mért érték a normál tartományba esik. Piros szín figyelmeztet arra, hogy az adott mutató eltér a normálistól.

 

Javaslat, ami személyre szabott tanácsot ad

Figyelembe véve az egyén testösszetételét, az InBody370 jelzi, hogy mennyi testsúlyváltoztatást javasol. Az ideális testösszetétel elérése érdekében a javaslat a testsúly mellett kitér az izom- és a zsírtömegre is.

 

Szegmentált zsírmentes tömeg, mely megmutatja az izomtömeg arányának egyensúlyát

Segít megítélni, hogy az egyes testrészeken mennyire fejlett az izomzat, mely alapján célzottan fejleszthetők a gyengébb területek.

 

Szegmentált zsírtömeg, melyből megismerheted a zsíreloszlást

Megnézve az adatokat könnyen eldönthető, hogy melyik részeken túlzott vagy éppen alacsony a zsírtömeg. Törekedni kell arra, hogy minden testrészen a normál tartományban legyen a testzsír százalék.

 

Edzéstervező, ami bemutatja az egyes mozgásformák energiaigényét

Az eredménylap több mint 20 sportág és mozgásforma energiafelhasználását mutatja be, figyelembe véve testsúlyodat. Ez alapján összeállítható az edzésterv, kiszámítható az energia-leadás és a várható testsúlycsökkenés.

 

Fittség, a mért eredmények alapján

A fittséget jelző pontérték lehetővé teszi számodra, hogy egyszerűen nyomon kövesd a testösszetételedben bekövetkező változásokat.

 

Alapanyagcsere az eredményes kezeléshez

Az alapanyagcsere megmutatja a tested alapvető működéséhez (légzés, testhőmérséklet biztosítása, emésztés, stb.) szükséges legalacsonyabb energia értéket. Ez alapján történik a kezelés során a diéta összeállítása.

 

Impedancia, amely feltünteti a különböző frekvenciákon kapott szegmentális értékeket, bizonyítva az InBody 370 készülékkel végzett mérés pontosságát

Az InBody370 alap technológiákat használ, melyek garantálják az impedancia index pontosságát. A készülék bemutatja az egyes frekvenciákon kapott, karokra, lábakra és a törzsre vonatkozó impedanciaértékeket.

 

Miért a SolenneMed testösszetétel analízist válaszd?

egeszseges-taplalkozas-es-fogyas.jpg- Mert precíz, pontos eredmények alapján tudatosan tervezhetjük meg és alakíthatjuk ki fogyókúrás vagy alakformáló programodat. 

- Mert a kezelések során folyamatosan nyomon követjük a változásokat. 

- Mert a legújabb csúcstechnológiás InBody370 készülék segítségével kezdettől fogva a problémára tudunk fókuszálni, így segítünk gyorsabban elérni a kívánt eredményt és a formás alakot. 

- Mert az ingyenes, teljes körű testanalízist és állapotfelmérést követően személyre szabott kezelési javaslatot kapsz, melyet kizárólag személyesen Neked állítunk össze. 

- Mert nálunk nem csak kezeléseket kapsz, hanem segítséget ahhoz, hogy helyes irányba tereld életmódod és a célt, amit kitűztél sikeresen elérd. 

- Mert szakértő - az egészségügyben nagy tapasztalatot szerzett – munkatársaink folyamatosan étrend és életmód tanácsadással segítenek. 

- Mert a segítségünkkel látványos és hosszantartó eredményt érhetsz el és elégedetten állhatsz a tükör elé.


 

Mivel segítjük még, hogy a SolenneMed testösszetétel analízis mellett dönts?

 

Bármelyik kezelésünket megelőzően konzultáción vehetsz részt, ami ingyenes! Mi így szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy sikeresen elérd a kívánt eredményt, valamint karcsún, magabiztosan és egészségesen élj tovább.

 

 

Ha szeretnél minél előbb formába lendülni, hívj minket bizalommal a +36 1 231 6047-es telefonszámon, és jelentkezz be egy ingyenes konzultációra, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!