INFINI ránctalanítás


 

Végre egy tökéletes megoldás a ráncok ellen!

 

Hogy miért tökéletes? Mert az Infini egy úgynevezett "minden az egyben" megoldás, ha ráncokról vagy bőrproblémákról van szó.

 

Kevesen mondhatják el magukról, hogy akár fiatalon is tökéletes bőrrel rendelkeznek. Sokaknak a bőrszárazság vagy érzékenység, esetleg pont ellenkezőleg, a túlzott faggyútermelődés miatt kialakult aknékkal, mitesszerekkel és tág pórusokkal gyűlik meg a bajuk.

 

 

30 éves kor körül megjelennek az első halvány ráncok, melyek 40 felett kezdenek elmélyülni. Az arc megereszkedésének következtében pedig mélyülnek a szem alatti árkok és az orr-ajak barázda (nazolabiális redő).

 

Az arc megereszkedése mellett a ráncok megjelenése a legzavaróbb. A feltöltő anyagok ugyan segíthetnek átmenetileg, de a felszívódás után visszaáll az eredeti állapot, sőt a végeredmény rosszabb is lehet. Mindössze tüneti kezelés történik, a feltöltés a ráncosodás okát, a kollagénállomány csökkenését nem szünteti meg. A feltöltés mellett kisebb-nagyobb sikerrel alkalmazhatók a lézeres kezelések, de fontos tudni, hogy ezek nem képesek eltüntetni a mély barázdákat. Többféle kezelési lehetőség létezik tehát, de igazán hatékony, hosszú távú megoldást egészen idáig nem sikerült találni a ráncok eltüntetésére.

 

Most azonban már Központunkban igénybe vehető a forradalmian új INFINI, amely teljesen új dimenziót jelent a ráncok és bőrproblémák kezelésében, és amellyel már egy kezeléssel is fantasztikus eredményt lehet elérni.

 

 

 

 

Központunkban nemcsak nagy sikerrel végezzük az INFINI kezeléseket, hanem a Lutronic magyarországi oktatóközpontja és referenciaklinikája is vagyunk.

 

Az INFINI egy teljesen egyedülálló berendezés, amely frakcionált rádiófrekvenciával dolgozik és egyesít magában minden eddigi technikai vívmányt, mely az orvos-esztétikában megjelent. Sőt, továbbfejlesztve azokat, egy rendszeren belül több esztétikai problémára is megoldást nyújt.

Az INFINI az egyik legnépszerűbb beavatkozás Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban. Angelina Jolie és volt férje, Brad Pitt sem titkolja, hogy odavannak az eljárásért.

 

 

 

Érthető, hiszen az INFINI nem csupán tüneti kezelést végez, hanem a ráncosodás és a bőrproblémák okát szünteti meg. Szó szerint visszafordítja az időt.

A rádiófrekvencia frakcionáltan, azaz pontokban jut be a bőrbe, mindössze 200 µm vékony tűkön keresztül. Az energiabejutás mélysége, mennyisége és sugárzási ideje is precízen szabályozható. Ennek azért van jelentősége, mert így csak a koagulációs pontokban jön létre mikrosérülés, a szövet többi része sértetlen marad. A kb. 1 cm2 felületen elhelyezkedő parányi tűk 0,2 másodperc alatt jutnak be a bőrbe, adják le az energiát és húzódnak is vissza. Ez annyira rövid idő, hogy a páciens szinte nem is érzékeli a tűk behatolását, csupán ponthő érzés tapasztalható. Ennek köszönhetően az INFINI kezelés rendkívül biztonságos és hatékony.  

 

 

Az arcbőr akár már az első kezelés után is lélegzetelállítóan természetes és szép lesz. A precíz beállításoknak köszönhetően az INFINI verhetetlen a ránctalanításban és a különböző bőrproblémák kezelésében.

 

Kattints a képre és nézd meg az eredményeket:

 

 

Infini kezelés előtt és 3 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 1 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 1 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 1 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 2 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 3 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 4 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 2 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 3 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 3 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 1 Infini kezelés utánInfini kezelés előtt és 3 Infini kezelés után

 

 

Kiknek ajánljuk az INFINI kezelést:

- akik nem akarnak ráncfeltöltést,

- akik félnek az allergiás reakciótól, amit a töltőanyag okozhat,

- akik természetes eredményt akarnak évekig tartó hatással,

- fiataloknak és idősebbeknek egyaránt,

- akik szeretnék megelőzni hogy a bőrük ráncosodni kezdjen,

- akik természetes módon akarnak fiatalabbnak tűnni,

- aknés, zsíros bőrűeknek,

- tág pórusú bőrre,

- akiknek nincs idejük otthon maradni a gyógyulás idejére,

- akiknek csak kevés idejük van, hogy beavatkozást végezzenek rajtuk. 

 

Szeretnél végre hatékony és hosszú távú megoldást a problémádra? Akkor ne habozz, jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!

 

 


 

Az INFINIt a világ egyik legnagyobb orvosilézeres berendezéseket gyártó vállalata, a Lutronic Inc. fejlesztette és gyártja. A cég 19 éve vezető szerepet tölt be az esztétikai piacon, és rendkívül nagy figyelmet fordít a kutatás-fejlesztésre, aminek köszönhetően több mint 130 szabadalommal rendelkezik. A Lutronic kutatás-fejlesztési központokat működtet Koreában, Japánban és az Egyesült Államokban. A fejlesztéseket a szöuli, a tokiói és a Harvard egyetem professzorainak közreműködésével valósítják meg.

Minden egyes berendezésük megkapta a legszigorúbb hatóság, az amerikai FDA minősítő tanúsítványát, ami azt jelenti, hogy a gépek hatékonysága pontos klinikai mérésekkel, orvosilag igazolt, és megfelelően biztonságos. Több száz klinikai tanulmány tanúsítja, hogy berendezéseik a világ legkiválóbb orvos-esztétikai gépei közé tartoznak, a beavatkozások pedig biztonságosak és rendkívül hatékonyak.

 

 

Miért más az INFINI, mint a többi rádiófrekvenciás készülék?

Az orvostudomány közel 50 éve használja a rádiófrekvenciát, később pedig az orvos-esztétika is felfedezte pozitív hatásait. Használják zsírbontásra és bőrfeszesítésre, azonban fizikai jellemzői miatt bizonyos korlátokba ütközött az, hogy igazán jó eredmények szülessenek. Ugyanakkor pozitív tulajdonsága, hogy „színvak” (azaz nem optikai energia, mint a lézer vagy az IPL) folyamatosan arra készteti a mérnököket, hogy továbbfejlesszék a kezelési lehetőségeket, mivel minden bőrtípust és minden évszakban lehet kezelni vele. Az elektródák száma szerint megkülönböztetünk monopoláris és bipoláris rádiófrekvenciát. A monopoláris rádiófrekvencia ugyan képes mélyebbre hatolni a bőrben, de nem lehet irányítani, és az elnyelődés következtében nem képes annyira felmelegíteni a szöveteket, hogy megfelelő mennyiségű kollagén képződjön. A bipoláris rádiófrekvencia képes nagyobb hőmennyiséget leadni, de a bőr mélyebb rétegeit nem tudja elérni.

  

 

 

Tehát olyan készüléket kellett alkotni, amely képes a rádiófrekvenciás energiát olyan mélyre, olyan mennyiségben és annyi ideig a bőrbe juttatni, ameddig az a kezelendő probléma függvényében szükséges; ugyanakkor biztonságos és hatékony is, mert az energia csak pontokban jut be a bőrfelszín alá.

 

Így született meg az INFINI készülék, amely egyben a kezelés neve is. A berendezés teljesen egyedülálló az esztétikai piacon, mivel két különböző kezelőfejjel dolgozik. Az MFR (mikrotűs) kezelőfej a mélyen lévő kollagénállományt stimulálja, így kisimítja a ráncokat, hegeket és összehúzza a tág pórusokat. Az SFR (felszíni) kezelőfej finoman lehámlasztja az elhalt hámsejteket, megújítva a bőrfelszínt. Ezen kívül több olyan egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, amellyel semelyik más készülék nem. Ilyen például a szigetelt és arannyal bevont steril mikrotűk.

 

 

 

 

 

Az INFINI kezelés menete

A kezelést megelőzően konzultációt végzünk. A konzultáció keretében részletesen megvizsgáljuk a problémád, átbeszéljük az elvárásaid és a várható eredményt.

 

Kezelhető területek:

- szemkörnyék,

- homlok,

- orca és az áll alatti tokarész,

- szájkörnyék,

- nyak,

- dekoltázs,

- teljes arc.

A kezelés alkalmanként általában 30-90 percet vesz igénybe, a kezelendő terület nagyságától függően. Már egyetlen kezelés nagyon szép eredményt hozhat, de a végleges eredményhez 3 kezelés javasolt.

 

A kezelés előtt az arcot letisztítjuk és fertőtlenítjük. Ezt követően Lidocain tartalmú krémmel érzéstelenítjük az arcot. 15 perc elteltével újra fertőtlenítjük, majd az MFR (mikrotűs) kezelőfejjel elkezdjük a kezelést. A problémától függően 3 vagy 5 mélységben kezeljük a bőrt, különböző beállításokkal. A 64 db, mindössze 200 µm vékony tűk 1 cm2 felületen helyezkednek el. A behatolási idő 0,2 másodperc, ami annyira rövid, hogy csak minimális ponthő érzést lehet tapasztalni. Attól függően, hogy hány mélységben kezelünk, annyiszor megyünk át a kezelőfejjel a kezelendő területen. Az energia frakcionáltan, tűhegynyi pontossággal, irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek alakulnak ki, ami kollagén képződést indít be. A bejuttatott energia 65-68 °C-ra melegíti fel a mélyben a szövetet. Az energiát mindig abba a szöveti rétegbe juttatjuk, ahol a probléma kialakulásáért felelős kollagénállomány található. Ettől a hőhatástól a ráncok és a hegek kisimulnak, helyreáll a bőr PH értéke, összehúzódnak a pórusok. Ezt követően, ha szükséges, az adott bőrtípus és bőrállapot függvényében az SFR (felszíni) kezelőfejjel finoman lehámlasztjuk az elhalt hámsejteket, így a teljes bőrszerkezet belülről kifelé megújul.

 

 

 

 

 

A kezelést követően bőrpír jelentkezik a felszínen ejtett mikrosérülések miatt. Ennek regenerálódási ideje - egyéni érzékenységtől függően - pár nap, esetleg egy hét, de a sminkelés és a szokásos kozmetikumok használata a kezelés utáni 48 óra múlva megengedett. Ameddig a felszíni, pontszerű sérülések el nem múlnak, nem javasolt a szauna és uszoda használata, illetve napvédő krémet - a szokásos módon mindig - kell használni. A direkt erős napoztatást 1-2 napig kerülni kell. A kollagénújraépülés miatt pár napig enyhe húzódást lehet érzékelni. 

 


Mennyi idő múlva látszik az INFINI kezelés hatása?

Akár már az első kezelés után, a regenerálódást követően lehet érzékelni, hogy a bőr frissebb, kisimultabb. A végleges eredmény azonban a kollagénrekonstrukció miatt az utolsó kezelést követő 2-3 hónap alatt alakul ki. Ez alatt az időszak alatt a ráncok, bőrhibák kisimulnak, a bőrfelszín rugalmas és tömör lesz.

 

 

Hány INFINI kezelésre van szükség?

Ráncok kezelésénél és rejuvenáció esetén 3 kezelés javasolt, aknés hegeknél akár 4-5 kezelés is szükséges lehet.

 

 

Milyan gyakran kell elvégezni a beavatkozást és mennyi ideig tart a hatása?

A bőr állapotától és típusától függően a kezelés hatása évekig tarthat, melyben nagy szerepe van a megfelelően végzett ottoni arcápolásnak. Újabb kezelés 2-3 év múlva válhat csak szükségessé.
Az INFINI kezelést megelőzés céljából is igénybe lehet venni: ebben az esetben plusz kollagént "teszünk a bankba", mielőtt fogyni kezdene.
A teljesen biztonságos kezelésnek semmilyen mellékhatása nincs.

 

 

Milyen évszakban lehet igénybe venni az INFINI kezelést?

Mivel a beavatkozás nem optikai energiával történik, a kezelést nyáron is nyugodtan igénybe lehet venni, sötétebb bőrtípus esetén is.

 

 

Lehet-e az INFINI kezelést más kezelésekkel kombinálva igénybe venni?

Az INFINI gond nélkül kombinálható Ultherapy ultrahangos kezeléssel. Egyéb energia-alapú kezelésekkel ajánlott megvárni, míg a kezelés utáni regenerálódási folyamat lezajlik.

 

 

Milyen életkorban lehet elkezdeni az INFINI kezeléseket?

A beavatkozást felnőtt korban bármikor el lehet végezni. A húszas évek végén, harmincas évek elején megelőzési céllal érdemes igénybe venni, később helyreállítási céllal. A kezelést férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik.

 

 

Miben különbözik az INFINI kezelés más mikrotűs eljárásoktól?

Mikrotűs eljárásnak nevezik a dermarollert és a dermapent is. Ezeknél a kezeléseknél azonban, annak ellenére, hogy a tűk meghatározott hosszúságúak, a bejutás mélysége változhat, attól függően, hogy a kezelő mennyire erősen nyomja az eszközt a bőrre. Így kevésbé precíz az eljárás. Nagy a fertőzés veszélye is, mivel a hengert sokszor nem cserélik minden kezelésnél, csupán fertőtlenítik azt. Fémallergia esetén pedig nem várt szövődmények léphetnek fel. Ezek a mechanikus eljárások csupán felsértik a bőrt, ezzel előidézve a gyógyulási folyamatot. Ebből kifolyólag képződik némi új kollagén, de csupán annyi, amennyi a felszíni sebgyógyuláshoz szükséges. Komoly, hosszú távú eredményt azonban nem érdemes várni.

 

Ezzel szemben az INFINI kezeléssel akár 3,5 mm mélyre is biztonságosan be tudjuk juttatni a mikrotűket. Bizonyított tény, hogy ahhoz, hogy a meglévő kollagénállomány szétessen és helyette teljesen új képződjön, hővel történő stimuláció szükséges. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az ehhez szükséges ideális hőmérséklet 67 °C. Ez alatt a hőmérséklet alatt csupán összehúzódnak a meglévő kollagén rostok, de nincs denaturáció, tehát új kollagénállomány sem tud képződni. Ezért nem elég a kielégítő és hosszú távú eredményhez a hő nélküli vagy alacsonyabb hőmérsékleten történő stimuláció.

 

Az INFINI tehát egyesíti magában a mikrotűs, a lézeres és a rádiófrekvenciás eljárások előnyeit. Nagy mennyiségű, teljesen új kollagénállomány képződik a bőr mélyebb rétegeiben is, aminek hatására a bőr tömörebb, kisimultabb lesz. Mindezen felül nem kell hosszabb időt otthon, lábadozással tölteni, nincs szövődmény, és nincs semmilyen kockázati tényező. Az INFINI kezeléssel hosszantartó, természetes eredményt tudunk elérni kockázat nélkül.

 

 

 

 

Miben különbözik az INFINI kezelés és a lézeres vagy rádiófrekvenciás kezelések?

A lézeres kezelések során ugyan irányítottan lehet a bőrbe juttatni az energiát, de 1,5 mm-nél mélyebben nem jut be a lézersugár a bőrbe. Mivel a lézer esetében optikai energiáról van szó, sötét bőrre és napsütéses időszakban nem lehet igénybe venni a kezelést. Ezen kívül kisebb beavatkozások esetén is gyógyulási és felépülési idővel kell számolni.

 

A hagyományos bipoláris vagy monopoláris rádiófrekvenciával végzett beavatkozások hatása általában rövid távú, mivel az energiát nem lehet fókuszáltan a bőrbe juttatni, valamint 3 mm-nél nem hatol mélyebbre a bőrben. A kezelések során maximum 45-50 °C-ra lehet felmelegíteni a bőrt, ami nem elég a tartós és elegendő mennyiségű kollagén képződéshez.

 

Az INFINI jelenleg az egyetlen olyan eljárás, ami valóban hatékony megoldást nyújt a halvány és mély ráncok kezelésére, valamint az egyéb bőrproblémák: aknék, hegek, tág pórusok esetében. A rádiófrekvencia a mikrotűk segítségével precízen, a megfelelő mélységben, tűhegynyi pontossággal célozza meg azt a pontot, ahol a kollagénrekonstrukciót be kell indítani. Az INFINI, más mikrotűs rádiófrekvenciás eljárásokkal szemben (ScarletRF, Matrix) az egyetlen olyan berendezés, amely arany bevonatú, orvosi fémből készült, szigetelt mikrotűkkel rendelkezik. Mivel a tűk szigeteltek, a rádiófrekvencia nem a tűk teljes hosszában jut be a bőrbe, csak a tűk hegyénél. Így a felső hámréteg nem melegszik fel, csak a bőr mélyébe hatol be célzottan az energia. Mindezeknek köszönhetően mélyen a szövetben, a bőr felszínének sérülése nélkül lehet magas hőmérsékletet elérni. A mikrotűk a szövetet apró pontokban az optimális hőmérsékletre, 65-68 °C-ra melegítik fel, ettől beindul a kollagénképződés. Ezen kívül - szintén egyedülálló módon, és a többi berendezéssel ellentétben - az INFINI a mikrotűket nem egyszerre, hanem soronként juttatja be. Mindez a másodperc törtrésze alatt történik, de így elkerülhető a tűk „visszapattanása” a bőrről. Ezáltal egyenletes és biztonságos a kezelés.

Az INFINI az egyetlen olyan készülék, amely a fent említett egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik.

 

 

Miért az INFINI kezelést válaszd ráncfeltöltés helyett?

 

- Mert műtét és szövődmények nélküli eljárással, a szervezet természetes sejtmegújító folyamatait aktiválva, akár a sebészeti plasztikával megegyező eredményt is el lehet érni.

- Mert a kezelés után nem kell hetekig otthon maradni.

- Mert a beavatkozás rövid ideig tart és csak helyi, felszíni érzéstelenítésre van szükség (egyéni érzékenységtől függően természetesen lehetőség van kiegészítő fájdalomcsillapításra is).

- Mert nem csak a ráncokra, bőrproblémákra nyújt megoldást, hanem a bőrfiatalító folyamatokat is beindítja.

- Mert nem csupán tüneti kezelés történik, hanem a ráncosodás okát szünteti meg.

- Mert bármilyen évszakban, bármilyen bőrtípuson elvégezhető a kezelés.

 

 

Ha szeretnél Te is természetes, fiatalos vonásokat, jelentkezz be egy ingyenes konzultációra az alábbi űrlapon, vagy hívd a +36 1 231 6047-es telefonszámot!

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.