Partnereink


  

 

A Csánó testvérek azzal a céllal indították vállalkozásukat, hogy kedvező áron, minőségi fogászati illetve kozmetikai kezelésre közvetítsék pácienseiket Budapesten található partner klinikáikra. Több éves szakmai tapasztalattal alakították ki irodájuk profilját, mely egyedi és teljeskörű szolgáltatást nyújt az Európából illetve az USA-ból érkező klienseik részére.

"Hiszünk abban, hogy segitségünkkel mindenki megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást, és a kezelés végén megújult önbizalommal vág neki a hétköznapoknak!"

 

Bővebb információ a Csano's Esthetica szolgáltatásairól: www.csanos.com

  

gemini.png

 

 

 

 A Gemini-Tel 1993-ban alakult azzal a céllal, hogy vállalatok és közintézmények számára a telefonközpontok piacán elérhető teljes körű szolgáltatást nyújtsa. A cég műszaki-szakértői szolgáltatás nyújtásával, telekommunikációs készülékek telepítésével és szervizelésével, valamint oktatással foglalkozik. A Gemini-Tel 2009 szeptembere óta a NOKIA Care kizárólagos szervizpont-operátora és VIP szervízpontja, kapocs a Nokia és a Nokia hivatalos magyarországi szervizpontjai között, ma a Microsoft hivatalos mobiltelefon-szervize.

Bővebb információ a Gemini-Tel szolgáltatásairól: www.geminitel.eu

 

 

vodafone.png

 

 

 

A Vodafone Magyarország Zrt. alkalmazottjai dolgozói kártyájuk felmutatásával 15% kedvezményben részesülnek minden szolgáltatásunkból. A kedvezmény az akciós szolgáltatásokra is érvényes és visszavonásig érvényes.

 

 

philip-morris.gif

 

 

 

 A Philip Morris Magyarország Cigaretta-Kereskedelmi Kft. alkalmazottai dolgozói kártyájuk felmutatásával 15% kedvezményben részesülnek minden szolgáltatásunkból. A kedvezmény az akciós szolgáltatásokra is érvényes és visszavonásig érvényes.

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.