Túlsúly


Ha túlsúllyal küzdesz, és a hagyomásos diéta+testmozgás kombináció nem vált be számodra, javasoljuk, hogy vegyél részt ingyenes testösszetétel-analízisünkön. Ez az elemzés megmutatja, hogy a tested mely részei milyen arányban épülnek fel izomból és zsírból, hol van szükség a leginkább arra, hogy a fogyást felpörgesd, illetve azt is felmérjük, milyen az anyagcseréd. Szépségtanácsadónpink segítségével aztán kiválaszthatod azt a kezeléscsomagot, ami a Te személyes adottságaidra a leghatékonyabb lesz.

 

Alakformálás a legkorszerűbb és legbiztonságosabb orvosesztétikai berendezésekkel

 

Pácienseink nagy része választja előszeretettel a zsírbontás és feszesítés kezeléskombinációt, amelyben elsőként a nehezen ledolgozható zsírpárnáktól szabadítunk meg, látványos körméretcsökkenést és súlyban is jelentkező fogyást előidézve, aztán pedig segítünk feszesen és rugalmasan tartani a bőröd, hogy a rövidebb idő alatt bekövetkező fogyás ellenére se alakulhasson ki lógás vagy petyhüdtség, esetleg egyenetlen, göröngyös bőr.

 

 

MELY TERÜLETEKEN SZÁMÍTHATSZ A SEGÍTSÉGÜNKRE?

 

- Végleges zsírbontás a legmakacsabb hasi és fenéktáji területekről, fájdalommentes, gyors és biztonságos elektromágneses eljárással

>> Olvass többet az enCurve-ről!

 

- Petyhüdt, lógó bőr kezelésére a világ egyik legnépszerűbb, több technológiát ötvőző eljárását, a VelaShape bőrfeszesítést ajánljuk. A VelaShape pulzáló vákuummal, gördülő szövetmasszázzsal, rádiófrekvenciás energiával és infravörös terápiával kezel egyszerre.

>> Olvass többet a VelaShape-ről!

 

- A zsírbontó kezeléseket minden esetben javasoljuk egy jótékony nyirokmasszázzsal zárni a legjobb eredmények elérése érdekében.A hullámmasszázson alapuló eljárás fokozza a nyirok- és vérkeringést, előnyös élettani hatást gyakorolva a sejtekre és szövetekre. A kezelés hatására fokozódik a szervezetedben felhalmozódott méreganyagok kiürítése is.

>> Olvass többet a DrLife nyirokmasszázsról!

 

 

Kérd ki szakembereink tanácsát, jelentkezz be egy ingyenes konzultációra az alábbi ablakban, vagy telefonon a +36 1 231 6047-es számon!

A nyári időszakban órási kedvezményekkel is várunk, melyekről bővebben az AKCIÓK menüpontban olvashatasz.

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.