SolenneMed Solution


SolenneMed Solution, új dimenzió a testformálásban

 

A SolenneMed Solution egy teljesen egyedülálló koncepció, mely azért született meg, hogy testedet formában, lelkedet egyensúlyban tartsa.

A SolenneMed Solution egy olyan módszer, amellyel teljes egészében átalakíthatod testedet, alakodat formássá, tónusossá, bőrödet varázslatosan simává, feszessé változtathatod.

Gépparkunkat és szolgáltatásainkat is ennek az egyedi megoldásnak megfelelően alakítottuk ki.  A SolenneMed Esztétikai Központban, nem csak egyféle problémát tudunk kezelni, hanem teljes körű, koncepcionális megoldást tudunk Neked kínálni esztétikai problémádra.

A SolenneMed Solution programjait úgy alakítottuk ki, hogy egymásra épülhessenek, de ki is egészíthetik egymást. Ezáltal, akár teljes egészében átformálnod testedet, miközben visszanyerheted lelki egyensúlyod, magabiztosságod.

A SolenneMed Solution programokat lehetőség van a Te egyéni igényeid szerint alakítani, személyre szabott kezelési javaslatot kapsz, melyet kizárólag személyesen Neked állítunk össze.

 

 

alakformalas.jpg

 

 

Látogass el hozzánk, hogy számodra is megtaláljuk a megfelelő megoldást, egyéni igényedre szabva, egyedi kedvezményekkel!

Hívj minket bizalommal a 06-1/231-6047-es telefonszámon még ma, és jelentkezz be egy ingyenes testösszetétel analízisre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.