Ránctalanítás


 

 

Ráncfeltöltés helyett rádiófrekvenciás ránctalanítás

 

 

Az arcon és dekoltázson megjelenő apró és mélyebb ráncokat okozhatja genetikai hajlam és az életmód is. 30 éves kor felett már érdemes odafigyelni a bőr és a ráncok állapotára és minél előbb elkezdeni a megelőző kezeléseket, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozni. Ez hosszútávon biztosítja azt, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, rugalmasságát.

 

A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül.

 

  

A rádiófrekvenciás arckezelés során a bőrfelszín és a bőr mélyebb rétegei a rádiófrekvenciás energia hatására felmelegednek. Ezáltal a bőrben elindul a kollagén és elasztin termelődés, a ráncok belülről, természetes módon töltődnek fel. A kezelést hexapoláris (hatpólusú) rádiófrekvenciás fejjel végezzük, amely az elérhető legfejlettebb és legeredményesebb technológia.

 

 

A rádiófrekvenciás arckezelés menete

 

A kezelések megkezdése előtt teljes körű bőr-állapot felmérést végzünk.

Kezelhető területek: arc, toka, dekoltázs.  A kezelés alkalmanként 20-40 percet vesz igénybe. Általában 6-12 kezelést szoktunk javasolni, heti 1 alkalommal. A kezeléseket alkalmanként és kúraszerűen is igénybe lehet venni.

A kezelendő területet a bőr típusának és állapotának megfelelő krémmel kenjük be, majd a kezelőfejet lassan mozgatva fokozatosan végigmegyünk a teljes kezelendő területen. A kezelés nagyon kellemes, teljesen fájdalommentes, utána rutinszerűen folytatható a napi tevékenység.

 

 

A rádiófrekvenciás kezelés előnyei

 

A kezelés hatására fokozódik a bőrben a kollagén és elasztin termelődés, a bőr megfiatalodik, a mélyebb ráncok is feltöltődnek. Az arcon található különböző bőrhibák, hegek nagymértékben javulnak. A kezelés nem jár fájdalommal, teljesen kockázat és mellékhatás mentes, az eredmény hosszú ideig tart.

 

 

Ha szeretnél minél előbb megfiatalodni, megszabadulni a ráncoktól és bőrhibáktól, hívj minket bizalommal a 06-1/231-6047-es telefonszámon még ma, és jelentkezz be egy ingyenes bőr-állapot felmérésre vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.